TrendGaleriTrend Magazin
Şanlıurfalılar duymasın! Balıklı lahmacun krize yol açtı: “Kokar be o!”
Şanlıurfalılar duymasın! Balıklı lahmacun krize yol açtı: “Kokar be o!”
Urla'dan başlayarak Bodrum ve İstanbul'da popülerleşen balıklı lahmacun, Şanlıurfa'da tepkiyle karşılandı. Geleneksel etli lahmacuna alışkın olan Urfalılar, sosyal medyada bu yeni lezzeti eleştiri yağmuruna tuttu...
Giriş Tarihi: 21.07.2025 07:11
Gastronomi merkezi Urla'da başlayıp oradan Bodrum ve İstanbul'a yeni bir moda yayıldı!
Müşterilerine farklı lezzetler sunmak için birbiriyle yarışan şefler, şimdi de restoranlarında balıklı lahmacun servisine başladı.
Fakat iç malzemesi olarak et yerine balık konması, lahmacunun başkenti Şanlıurfa'da yadırgandı.
DELİKANLILIĞA SIĞMAZ Urfalılar, sosyal medyada balıklı lahmacuna birbirinden komik tepkiler gösterdi: "Balıkla lahmacun olur mu? Kokar be o!", "Balık nedir ya?
Bari lahmacunumuza dokunmayın!", "Bin yıldır etle yapılan lahmacunu balıkla yapmak da neyin nesi? Biz Urfalıyız, balıklı lahmacun yemek delikanlılığa sığmaz!"