Türk sineması ve televizyonunun usta ismi Nebahat Çehre, sosyal medya hesabından paylaştığı doğal tatil karesiyle yaz enerjisini takipçileriyle paylaştı. Gözlüğü ve neşeli tavrıyla dikkat çeken usta oyuncunun tekne pozu hayranlarını mest etti...
Türk sinema ve televizyon tarihinin en özel isimlerinden biri olan Nebahat Çehre, yarım asrı aşan kariyeriyle izleyicinin hafızasında silinmez bir yer edindi.
1960'lı yılların başında beyaz perdeye adım atan usta oyuncu, yıllar içinde hem sinema filmleri hem de televizyon dizilerinde unutulmaz karakterlere hayat verdi. "Aşk-ı Memnu" dizisindeki Firdevs Yöreoğlu rolüyle geniş kitlelerin yeniden dikkatini çeken Çehre, ardından "Muhteşem Yüzyıl" da canlandırdığı Ayşe Hafsa Sultan karakteriyle de büyük beğeni topladı.
Son olarak tekne tatiline çıkan 82 yaşındaki Nebahat Çehre, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yaz pozuyla hayranlarının beğenisine sundu.
Filtresiz ve neşeli haliyle dikkat çeken usta sanatçı, her zamanki zarafeti ve enerjisiyle takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni topladı.
Öter yandan usta sanatçı, katıldığı bir programda kariyerine ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunmuştu. Çehre, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde yer alan ve karakterinin hikayesinin sona erdiği bölümü hiç izlemediğini söyledi. Bu tercihin ardında ise yıllardır aşamadığı bir korkunun yattığını dile getirmişti.
"ÖLÜME KARŞI BİR KORKUM VAR"
Usta oyuncu, bu konudaki hassasiyetini açık sözlülükle paylaşarak, "Ölüme karşı bir korkum var. Rahmetli anneme de son kez bakamadım. Ölümden neden korktuğumu bilmiyorum ama ölüm korkumu yenemiyorum. Mezarlık ziyaretinde dahi bulunamıyorum. Bu korkuyu yenemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.
VASİYETİNİ HAZIRLAMIŞTI
Tüm bu korkularına rağmen hayatın gerçeklerini görmezden gelmediğini vurgulayan Nebahat Çehre, annesinin vefatının ardından önemli bir karar aldığını da ilk kez açıklamıştı. Yaklaşık 10 yıl önce vasiyetini hazırladığını belirten usta isim, bu adımı atmasının ardında kimseyi zor durumda bırakmama düşüncesinin yattığını söyledi. Çehre, vasiyetinin içeriği hakkında ise detay vermemeyi tercih etmişti.
DEMET ŞENER
Zarif duruşu, kendine özgü tarzı ve etkileyici enerjisiyle uzun yıllardır adından söz ettiren Demet Şener, her zaman dikkat çeken bir isim oldu.
Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Şahin, futbol rekabetine göndermede bulunduğu açıklamasında esprili ifadeler kullanmıştı.
Ünlü oyuncu, "Hayattaki en büyük korkum ne biliyor musun? Rabbimin bana Fenerbahçeli bir koca vermesi. Bak, çok korkuyorum. Beşiktaş olur, Galatasaray mükemmel olur zaten de.. Aklına gelebilecek her takım olur. Ama Fenerbahçe.. Asla. İmkânsız ya! İmkânsız." sözleriyle dikkat çekmişti.
Bahar Şahin'in açıklaması kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, paylaşım futbolseverler arasında eğlenceli yorumlara neden olmuştu.
Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı seçen Altay, daha çok sahne performansları ve kariyerine dair projeleriyle gündeme geliyor. Ancak ünlü şarkıcı geçtiğimiz haftalarda, bugüne kadar çok fazla bilinmeyen bir alışkanlığıyla dikkatleri üzerine çekmişti.
BANDANASIZ KONSERE ÇIKMIYOR!
Altay'ın konserlerinde vazgeçilmezi haline gelen bandanası, adeta onun sahne ritüelinin bir parçası.
Ünlü şarkıcının sahneye bandanasız çıkmadığı öğrenilirken, bu alışkanlığın ardındaki sebep de merak konusu oldu.