Magazin tarihine damga vuran evliliği hakkında yıllar sonra suskunluğunu bozan Kaya Çilingiroğlu, ezber bozan açıklamalara imza attı! "Beni herkes aldatan koca olarak tanıdı" diyerek dert yanan ünlü isim, Hülya Avşar ile olan ilişkilerinin aslında ne zaman bittiğini ve o dönem yaşananların arkasındaki gizli gerçeği anlattı.
Hülya Avşar ile sürdürdüğü 15 yıllık beraberliğin ardından yollarını ayıran Kaya Çilingiroğlu, yıllardır gündemden düşmeyen evliliği, aldatma iddiaları ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalara imza attı.
Katıldığı bir programda adeta içini döken Çilingiroğlu, kamuoyunda bilinenin aksine ilişkilerinin çok daha önce bittiğini belirterek ezber bozan ifadeler kullandı.
"HERKES BENİ HÜLYA AVŞAR'I ALDATAN KOCASI OLARAK TANIDI"
Çilingiroğlu, Hülya Avşar ile evliliğine dair yaptığı açıklamalarla adeta magazin dünyasını salladı. Çilingiroğlu, sözlerine şu cümlelerle başladı:
"Bende iki tane duygu hiç gelişmemiş. Yani 'yok' diyemem, 'gelişmemiş'... Kıskançlık ve kin. Bende bu yok. Hülya Avşar gibi bir insanla 15 sene takım olmak... Öyle kolay işler değil. Bütün Türkiye'de herkesin peşinde olduğu, popüler olduğu ve yani buna şeyler dahil; gazetecisi, iş adamları falan... Çok kolay bir iş değil. Yani beni herkes Hülya Avşar'ın onu aldatan kocası olarak tanıdı. Ta ki şu spor programına başlayana kadar. Bu zor bir işti"
"İLİŞKİMİZ ZEHRA'NIN DOĞUMUYLA BİTTİ"
Hülya Avşar ile sürdürdüğü 15 yıllık beraberliğin dışarıdan göründüğü kadar kolay bir süreç olmadığını vurgulayan Çilingiroğlu, o dönemin üzerindeki baskısını şu sözlerle anlattı:
"Hülya'yı aldattın dediğin zaman şimdi Ferrari olayı gelince... Zaten bizim ilişkimiz bitmişti orada yani. Koptu kopacak. Aslında bizim ilişkimiz Zehra'nın doğumuyla bitti, aşk bitti. Ondan sonra... Arkadaşlık başladı.
O da bana göre pek bir iş değil. Belli bir yerden sonra tabii aşk bitince... Şey arıyorsun; en azından kafa dengi, fikirler uyuşsun. Uyuşmadığı zaman biz Büyükdere'de oturuyorduk, Kıyı'ya iki arabayla gidiyorduk. Anlatabildim mi? O duruma gelmişti. Zaten o kopmuştu. Orada bir Feraye'ye çok büyük bir haksızlık yapılıyor o açıdan.
Onun dışında bir tane benim resmimi göstersene Hülya'yı aldatırken. Başarılı değilim. Aslında abartıldı. Ya ben bir gün bir espri yaptım röportajda. Benim şoförüm benden çok yapmıştır dedim. Şoför akşam karısıyla kavga etmiş."
Ayrılmış olmalarına rağmen çocuklarının mutluluğu için bağlarını hiçbir zaman koparmayan eski eşlerin bu buluşması, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.
"AİLE BAYRAM YEMEĞİ"
Tüm ailenin bir arada olduğu o samimi ve neşeli anları sosyal medya hesabından paylaşan Hülya Avşar, kalabalık aile fotoğrafının altına, "Aile bayram yemeğinden hepinize sağlıklı ve mutlu bayramlar" notunu düşmüştü.
Bu buluşmadan sonra Kaya Çilingiroğlu, eski eşleri Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile verdiği bayram pozu hakkında konuşmuştu.
"BİLMEDEN ETMEDEN BİZİ NEDEN ELEŞTİRİYORLAR"
Tartışma yaratan kare için Çilingiroğlu, "Aile yemeğimiz, dayım öldü ondan sonra ilk defa buluştuk. Dayımsız ilk bayram... Beni eleştirenler aynadan kendisine baksınlar. Bilmeden etmeden bizi neden eleştiriyorlar" ifadelerini kullanmıştı.
PEKİ SİZ DİĞER ÜNLÜLERİN ÇOCUKLARINI GÖRMÜŞ MÜYDÜNÜZ?
CEMRE KEMER
Bir dönem listelerde fırtınalar estiren Hepsi, şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşarak müzik sahnesine damga vurmuştu. Grubun dağılmasının ardından üyeler kendi solo projelerine yönelerek müzik kariyerlerine bireysel olarak devam etti. Grubun dikkat çeken isimlerinden Cemre Kemer ise 2020 yılında Emir Medina ile hayatını birleştirdi.
2021'de kızı Karla'yı kucağına alan Kemer, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı.
Mutlu bir evlilik sürdüren Kemer, eşi ve çocuklarıyla birlikte aile hayatını gözlerden uzak şekilde yaşamaya devam ediyor.
İSMAİL BALABAN
İsmail Balaban ile İlayda Şeker, Survivor 2021 sezonunda tanışarak yakınlaşmış, zamanla dostlukları romantik bir ilişkiye dönüşmüştü.
KAAN URGANCIOĞLU
Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ve ekranların sevilen yüzü haline gelen Urgancıoğlu, eşi Burcu Denizer ile 2023 yazında Yunanistan'ın başkenti Atina'da dünyaevine girmişti.
Çift mutlu evliliklerini aynı yıl Ardıç adını verdikleri oğullarını kucaklarına alarak taçlandırmıştı.