Bir döneme Deli Yürek dizisindeki "Zeynep" karakteriyle damga vuran ve ardından oyunculuğu bırakıp spor hocalığına başlayan Zeynep Tokuş, ailesiyle Bodrum tatilinde görüntülendi. 15 yıldır Erdem Yılmaztürk ile mutlu bir evliliği olan 49 yaşındaki ünlü isim, boyunu geçen çocuklarıyla verdiği aile pozuna yazdığı notla dikkatleri üzerine çekti.
Şimdilerde yoga kariyerine odaklanan ve Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan eski oyuncu, özel hayatına dair yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.
Erdem Yıldız ile evli olan ve Ali, Alp ve Ayşe adında 3 çocuğu bulunan Tokuş, yeni hayatıyla kendinden söz ettirirken, sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımıyla gözleri küçük kızı Ayşe ile olan benzerliğine çekmişti.
"RESMEN İKİZ GİBİSİNİZ"
En küçük çocuğu Ayşe ile poz verdiği kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Tokuş, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulmuştu. Kızı ile benzerliğini gören sevenleri "Annesinin kopyası resmen", "İkiz gibiler, çok benziyorlar", "Kızı da kendisi gibi çok güzel", "Maşallah" gibi yorumlar yapmıştı.