Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakcı ön plana çıktı. Abdülkerim Bardakcı, Bülent Korkmaz'ı geride bıraktı.
Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı.
Sarı-kırmızılı ekip, mücadeleye Uğurcan Çakır, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Aleksey Batrakov, Rafael Leao ve Deniz Gül ilk 11'i ile çıktı.
Teknik direktör Okan Buruk, deplasmanda farklı yenilgiyle döndükleri Trabzonspor mücadelesinin ilk 11'inde 2 değişikliğe gitti. Sakatlıktan çıkan Sallai'yi yedek oturtarak riske etmeyen Buruk, Sane'yi de 11'de oynatmadı. Tecrübeli teknik adam, bu oyuncuların yerine Barış Alper ile Batrakov'u sahaya sürdü.
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın Kocaelispor maçında attığı golde de asisti Aleksey Batrakov yapmıştı.
ÜST ÜSTE 2. GOL
Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son 2 golde sahneye çıkan isim oldu.
BÜLENT KORKMAZ'I GEÇTİ
Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray formasıyla 19 gole ulaştı ve bu alanda Bülent Korkmaz'ı geride bıraktı.