Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması şekillenmeye başladı.
Sarı-lacivertliler, devre arasında Jhon Duran ve Youssef En Nesyri ile yollarını ayırmış kadrosuna Sidiki Cherif'i katmıştı.
Taraftarlar, devre arasında marka bir 9 numara alınmasını istemiş ancak yönetim Cherif hamlesiyle yola devam etmişti.
Sarı-lacivertliler, gelecek sezon daha kaliteli ve tartışılmayacak bir 9 numara transferi yapmayı hedefliyor.
Kanarya'da Sportif Direktör Devin Özek'in santrfor transferi için çalışmalara tüm hızıyla başladığı öğrenildi.
HEDEF GUIRASSY
Takvim'de yer alan habere göre, gündeme gelen isim ise Dortmund'ta forma giyen 30 yaşındaki Gineli golcü Serhou Guirassy.
SARAN İLE GÖRÜŞTÜ
Haberde, Devin Özek'in tecrübeli futbolcu için başkan Sadettin Saran ile bir görüşme yaptığı ifade edildi.
TEDESCO SICAK BAKTI
Devin Özek'in bu görüşmede, "Başkanım, Serhou Guirassy'nin serbest kalma bedeli 35 milyon Euro. Ancak bu transfer için şimdi harekete geçersek mutlu sona ulaşabiliriz" dediği iddia edildi. Tedesco da transfere sıcak bakıyor.
39 MAÇA ÇIKTI
Gineli golcü oyuncu, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla tüm kulvarlarda 39 karşılaşmada görev aldı.