Galatasaray'ın, Can Uzun ısrarı devam ediyor. Hem Frankfurt hem de genç oyuncunun ailesiyle görüşülüyor. Okan Buruk da 20 yaşındaki on numarayı markaja aldı. Alman ekibinin genç oyuncu için cevabı ortaya çıktı. Can Uzun da transfer iddiaları için konuştu. İşte detaylar...
Bir yandan TFF ile yabancı kuralının esnetilmesi için temaslarını sürdüren Galatasaray, diğer yandan 10+4 kuralına göre planlarını yapmaya devam ediyor.
Sarı-kırmızılı ekip, Milli Takım'ın genç yıldızı Can Uzun için Frankfurt ile görüşmelerini hızlandırdı.
ALMANLAR'IN CEVABI
Kapıyı 50 milyon Euro'dan açan ancak "Dünya Kupası'ndan sonra görüşelim" mesajını ileten Alman ekibine 35 milyon Euro'luk bir öneri sunan yönetim, ikna çabalarını sürdürüyor.
Okan Buruk da 20 yaşındaki futbolcu için devreye girdi. Can'ın yabancı kontenjanında yer kaplamayacak olması nedeniyle transferde ısrarcı olan tecrübeli çalıştırıcının, genç oyuncu ile görüşerek kendisini ne kadar istediğini söylediği öğrenildi.
CAN UZUN'DAN AÇIKLAMA
Milli oyuncu, 2026 Dünya Kupası öncesin transfer ve milli takım hakkında açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Can, "Ben Türk'üm. Bu yüzden Türkiye'yi seçtim. Milli takımda olduğum için çok mutluyum. Türk hissettiğim için buradayım." dedi.
"KENAN DELİ DOLU BİRİ"
Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu ile ilgili yorumlarda bulunan 20 yaşındaki futbolcu, "Kenan Yıldız ile 5 yaşından beri arkadaşız. Birlikte büyüdük, şimdi de birlikte Dünya Kupası'ndayız. Kenan, çok deli dolu biri. Bu deneyimi de birlikte dolu dolu yaşamaya çalışacağız. Hakan Çalhanoğlu, büyük bir futbolcu. Ona benzemek bile beni mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.
TRANSFER YANITI
Transfer iddiaları için ise Can Uzun, "Transfer konularını şu anda çok umursamıyorum. Çünkü Dünya Kupası'ndayız. Bütün konsantrem milli takım için." diye konuştu.