Süper Lig'in 34. ve son haftasında Fenerbahçe ile Eyüpspor arasındaki maçta kazanan çıkmadı. Eyüpspor'un ligde kalmayı garantilediği maçı SABAH Spor yazarlarından Gürcan Bilgiç değerlendirdi.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 34. ve son haftasında Eyüpspor ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, eksik oyuncularının fazla olduğu müsabakada az sayıdaki taraftarının tepkisini çekti. Fenerbahçe'nin Eyüpspor maçındaki beraberliğini ve sezon performansını Gürcan Bilgiç kaleme aldı.
Sezonun özetini son maçta taraftarına sundu Fenerbahçe oyuncuları. Ekmeğin değil ama gollerin "taştan" çıktığı bir maçtı.
Lig'de kalmak için sonuna kadar direnen Eyüp karşısında, bir an bile oyun disiplininden uzaklaşmadan, sakin kalmayı başararak, defans duvarından tuğlaları sökerek giden maçı, geri getirdiler.
Geriye düştüklerinde bile sahadaki hırsı ve isteği gördüler çünkü. Kaleyi tutan üç şutta üç gol buldu Eyüp, 2-0'den geriye düşüp, tekrar beraberliği başka rakibe karşı da yakalayamazlardı açıkçası.
Tüm sezon "kazandım" dediği anda soyunma odasına yere bakarak giden bir takım vardı karşılarında. Yine öyle oldu.
Rakibin 41 kendilerinin üç kere rakip ceza alanına girdikleri maçtan puanla ve ligde kalarak çıktılar.