Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, bu sezon 3. kez 2 farklı geriye düştüğü maçta puan aldı. Geri dönüşte gösterdiği performansla adından söz ettiren Marco Asensio, İspanya'da yine gündem oldu.
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Kanarya, 2-0 geri düştüğü maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.
ZİRVEDE FARK 4 OLDU
Bu sonuçla sahadan 1 puanla ayrılan Kanarya, zirve yarışında yara aldı ve lider Galatasaray ile olan puan farkı 4'e çıktı.
3. KEZ GERİ DÖNDÜ
Öte yandan Fenerbahçe, bu sezon 3. kez 2-0 geriye düştüğü maçta geri dönüşü yakaladı. Ligin 11. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde de 2-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, rakibini 3-2 mağlup etti.
13. hafta Rizespor'a konuk olan Tedesco'nun öğrencileri yine 2 farklı mağlup durumdayken mücadeleyi 5-2 kazandı ve hanesine 3 puan yazdırdı. Fenerbahçe, lig maçlarında tabelada 2-0 geride olduğu maçlarda 7 puan topladı.
İKİ GOLDE DE ASENSIO VAR
Fenerbahçe'nin 2-0'dan döndüğü maçta İspanyol futbolcu Marco Asensio, Sidiki Cherif'in attığı golde asist yaptı. Veysel Sarı'nın kendi kalesine gönderdiği topu da ceza sahasına ortalayan yine Asensio oldu.
İki golde de imzası olan İspanyol yıldız ülkesinde gündem oldu. İspanyol basını, Antalyaspor – Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o başlıklar...
MUNDO DEPORTIVO: "Fenerbahçe, Asensio'nun hazırladığı iki gol sayesinde bir puanı kurtardı. Takımının attığı iki golde de kilit rol oynayan Marco Asensio, Fenerbahçe'nin Süper Ligi maçında Antalyaspor'a mağlup olmasını engelledi."
MARCA: "Asensio, Fenerbahçe'nin her iki golünde de yer alarak İspanya Milli Takımı'nda yer almak için iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Asensio, takımının en iyi oyuncusuydu ve maçın son dakikalarında takımına galibiyeti getirmeye çok yaklaştı."