Yeni sezon öncesi kadro planlama ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-kırmızılılar, mevcut kadronun üzerine eklemeler yaparak ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyor.
Öte yandan Galatasaray'da sözleşmesi devam eden Uruguaylı orta saha Lucas Torreira'nın takımda kalıp kalmayacağı merak konusuydu.
"BOCA'YA HİÇ YAKLAŞMADIM"
Torreira, "Boca'da oynamaya hiç yaklaşmadım. Bazen insanlar bana şarlatan diyor ama bunu Boca'ya duyduğum sevgiden dolayı söylüyorum. Yine de içinde bulunduğum gerçeğin farkındayım." ifadelerini kullandı.
"SÖZLEŞME YENİLEYECEĞİM"
Galatasaray ile yoluna devam etmek istediğini vurgulayan Uruguaylı yıldız, "Galatasaray ile önemli bir sözleşmem var. Bitmesine iki yıl kaldı ve kesinlikle yenileyeceğiz.
"AMACIM G.SARAY'DA KALMAK"
Orada mutluyum, o kulübü seviyorum ve onu sonuna kadar savunacağım. Yeni bir sözleşme için görüşmelerimiz sürüyor ve amacım orada kalmak." dedi.
6 KUPA KAZANDI
30 yaşındaki yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımda 4 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa zaferi yaşadı.