Süper Lig'de 4.sırada bulunan ve Avrupa kupalarına katılım hedefi süren Beşiktaş'ta bir yandan da gelecek sezonun planlaması yapılıyor.
Siyah-beyazlılarda yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ilettiği raporlar doğrultusunda adımlarını atıyor.
Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen ve şampiyonluk hedefi olan Kartal'da çok önemli değişiklikler de yaşanacak.
Kadroya dahil edilecek isimlerin yanı sıra, sözleşmesi sona eren ve takımda düşünülmeyen futbolcuların da geleceği netleşiyor.
TAYLAN BULUT YOLCU
Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş, sezon sonunda Taylan Bulut ile yolların ayrılması yönünde karar aldı.
ALMANYA'YA GİTTİ
Haberde, genç futbolcunun bu gelişmenin ardından kulüpten özel izin alarak Almanya'ya gittiği ifade edildi.
DETAYLAR SEZON SONU
Taylan Bulut'un siyah-beyazlı takımdan ayrılığın detaylarının ise sezon bitiminde netleşmesinin beklendiği aktarıldı.
6 MİLYON EURO VERİLDİ
Beşiktaş, Taylan Bulut'u sezon başında Schalke 04'ten 6 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.