Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna yeni takviyeler yapmak için kolları sıvadı.
Sarı-lacivertli takımda transfer hareketliliği yaşanırken, gündemin 1 numaralı konusu Anderson Talisca…
Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığı kupa maçını yerinde takip eden sarı-lacivertli yöneticiler, devre arasında Anderson Talisca transferi için toplantı yaptı.
DEVRE ARASI TOPLANTI
Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında Asbaşkan Acun Ilıcalı, yönetim kurulu üyesi Ahmet Ketenci ve sportif direktör Mario Branco'nun devre arasında bir toplantı yaptıkları gözlendi.
Brezilyalı futbolcunun son durumunu yakından takip eden Fenerbahçeli yöneticiler, birbirleriyle fikir alışverişi yaptı.
Sarı-lacivertli yöneticilerin bu heyecanı, transferin resmi olarak sonuçlanmasının yakın olduğunun göstergelerinden biri oldu. (DHA)