Ziraat Türkiye Kupası'nda grup etabının son haftasında Gaziantep FK'yi deplasmanda 4-0 yenen Fenerbahçe, çeyrek finale kalmayı başardı.
Sarı-lacivertliler, gözünü tekrar Süper Lig'e çevrirken, takımın yıldız isminden önemli bir haber geldi.
SKRINIAR'IN SON DURUMU
Fenerbahçe'nin takım kaptanı ve savunmanın lideri Milan Skriniar, Nottingham Forest ile oynanan ilk maçta kasığından sakatlık yaşamıştı.
DERBİDE OYNAYACAK MI?
Fenerbahçe sağlık heyeti, Slovak yıldızı milli aranın ardından oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyordu.
A Spor'un haberine göre Skriniar'ın Kadıköy'de oynanacak kritik derbide sahalara dönmesi bekleniyor.
Skriniar, Türkiye Kupası maçında da takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için Gaziantep'e gitmişti.