Son dakika haberi: Suudi Arabistan Ligi'nde Türk teknik adamlar gözde olmaya başladı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 99 puan toplayan teknik direktör İsmail Kartal'a flaş bir teklif geldiği iddia edildi. Kulüp başkanı, ortaya çıkan iddiaların ardından açıklama yaptı. İşte gündemde yankı bulan o iddianın detayları...
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe rekor kırarak 99 puan toplayan ancak 3 puanla şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran İsmail Kartal hakkında dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.
SEZON BAŞINDAN BERİ BOŞTA
Oynattığı futbolla taraftarın sevgilisin haline gelen ve bu sezon kendisine gelen teklifleri de reddeden İsmail Kartal'ın hangi takıma gideceği merak ediliyor.
SUUDİ ARABİSTAN EKİBİ TALİP OLDU İDDİASI
Türkiye Ligi'nde geçen sezon 99 puan toplayan ve 2,61 puan ortalaması yakalayarak Fenerbahçe tarihinin en başarılı performansını elde eden İsmail Kartal'a Suudi Arabistan ekibinin talip olduğu iddiaları gündeme geldi.
SUUDİ ARABİSTAN EKİBİ TEKLİF YAPTI
Fatih Terim'in Al-Shabab'a gitmesinden sonra bir diğer Arabistan ekibi Al-Taawon kulübü, deneyimli teknik adama teklifte bulunduğu yazıldı.
Söz konusu haberde; rekor kıran hocayı takımın başında görmek isteyen Al-Taawon'un İsmail Kartal'ı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.
AL-TAAWOUN BAŞKANI İDDİAYI YALANLADI
Al-Taawoun Kulüp Başkanı Dr. Suud Al-Rashudi, İsmail Kartal ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.
"İDDİALAR YALAN"
Rashudi,"İsmail Kartal ile ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Herhangi bir görüşme yapılmadı. İddialar yalan." dedi.
Fatih Terim'in Al-Shabab'a gitmesinden sonra Suudi Arabistan ekiplerinin de Türk hocalarıyla yakın temasta olduğu iddiaları gündeme geldi.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren İsmail Kartal, oynattığı futbolla taraftarın sevgilisi haline gelmişti.