Son dakika haberleri: Hasan Arat'ın istifası sonrası seçime giden Beşiktaş'ta yeni başkan Serdal Adalı oldu. Yeni başkan Adalı, takımın başına Sergen Yalçın'ı getirmeye kararlı. Deneyimli teknik adam siyah-beyazlı takım için kararını verdi. İşte bugün yapılacak olan flaş görüşmenin ve sözleşmenin detayları belli oldu.
Eski başkan Hasan Arat'ın istifası sonrası seçime giden Beşiktaş'ta Serdal Adalı rakibi Hüseyin Yücel'e fark atarak siyah-beyazlı camianın 36. başkanı oldu.
İlk 10 sandıkta Adalı, 3 bin 40 oy alırken; Hüseyin Yücel aldığı oy sayısı ise bin 383 oldu. Geriye kalan sandıklarda da Hüseyin Yücel'e büyük üstünlük kuran Serdal Adalı, 8901 oy alarak siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Hüseyin Yücel ise 3637 oy aldı.
GÖRÜŞMENİN DETAYLARI BELLİ OLDU
Serdal Adalı'nın başkan seçilmesinden sonra gözler şimdi de Sergen Yalçın'a çevrildi. İşte bugün veya yarın yapılacak olan görüşmenin detayları...
YAPILACAK TRANSFERLER VE TAKIM PLANI KONUŞULACAK
Bugün veya yarın tarafların masaya oturup takım planı, yapılacak transferler, gidecek oyuncular ve sözleşme süresi konularında görüşecekleri kaydedildi.
3.5 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ
Bugüne dek çalıştırdığı takımlarda 1 yıllık kontratlar tercih eden 52 yaşındaki hocanın aksine Serdal Adalı, 3.5 yıllık bir sözleşme yapmak istiyor.
TOPRAKTEPE DE TEKNİK EKİPTE OLACAK
Tecrübeli teknik adam, kendisine sunulan şartlara "Evet" derse yılbaşından sonra takımın başında olacak ve halihazırda teknik sorumluluk üstlenen Serdar Topraktepe de ekibinde yer alacak.
BÜLENT TİMURLENK: BEŞİKTAŞ'IN SERGEÇ YALÇIN'A İHTİYACI VAR
"Serdar Topraktepe'nin oyun tecrübesi ve takımla ilişkisi iyi ancak 48 yaşında pro-lisansı olmayan bir teknik direktör ve aynı zamanda iletişim konusunda çok sessiz. Sergen Yalçın, 'Beşiktaş'ın bana ihtiyacı var' denildiğinde gelmeli değil, bence gelmek zorunda."
"Elbette kendisi bu yönetim 5 ay sonra yeniden seçime gideceğinden dolayı, 'Sezon sonunu beklerim' diyebilir. Ancak bir gerçek var; Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alabilmek için Sergen Yalçın'a bugün ihtiyacı var, temmuz ayında değil."