Yaklaşık yarım asırdır pişmekte olan bir çorbayı denemeye cesaret eder miydiniz? Seyahat blog yazarı Daniel Pinto bunu yaptı ve şaşırtıcı kararını paylaştı. İşte 50 yıldır aralıksız pişen çorba hakkındaki o ilginç gerçekler…
Seyahat blog yazarı Daniel Pinto, Tayland'ı ziyaret ederek Bangkok'un ünlü restoranında 'hiç bitmeyen' lezzetleri tattı.
Tayland'ın Bangkok şehrini ziyaret etti ve 1970'lerden beri sürekli bir pişirme sürecinin devam ettiği şehrin ünlü restoranını ziyaret etti. Aile işletmesi lokantanın dev wok'unun görüntülerini kaydettikten sonra Daniel, şu açıklamayı yaptı : "Bu çorba neredeyse 50 yıldır pişiriliyor. Yaklaşık 50 yıl önce yapılan aynı erişte çorbasını 1976'dan beri satıyor."
Devam etti: "Sadece aynı tarif değil, aynı çorba. Temel olarak, başladıklarından beri pişirmeyi hiç bırakmadılar. Sadece malzemeleri ekledikçe ekliyorlar, böylece hiç bitmiyor."
Ancak pişirme yöntemini destekleyen bir kişi şöyle açıkladı: "Sürekli pişiyor, bu yüzden muhtemelen tüketilmesi en güvenli çorba."