Çankırı'da etkili olan kar yağışı ve don olayları nedeniyle 27 Şubat Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Kent merkezinde ve ilçelerde kar kalınlığının artması, öğrencilerin okula ulaşımında zorluklar yaşanabileceği endişesini beraberinde getirdi. "Çankırı'da yarın okullar tatil mi?" sorusu sosyal medyada yoğun şekilde araştırılırken, Çankırı Valiliği'nin hava koşullarını değerlendirerek alacağı karar yakından takip ediliyor.
Çankırı genelinde gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, 27 Şubat Cuma günü için kar tatili beklentisini artırdı. Kırsal bölgelerde taşımalı eğitim yapılan güzergahlarda ulaşım zorluğu yaşanması ihtimali, tatil kararını gündeme getirdi. Veliler, resmi açıklama için Çankırı Valiliği'nin duyurularını takip ediyor.
27 Şubat Cuma günü için henüz resmi bir kar tatili açıklaması yapılmadı. İl genelindeki hava koşullarının yakından takip edildiği belirtilirken, Valilik'in yapacağı değerlendirme sonucunda net bir karar açıklanması bekleniyor.