Tunceli'de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 27 Şubat Cuma günü okulların açık olup olmayacağı araştırılıyor. 26 Şubat Perşembe günü Ovacık, Nazımiye ve Pülümür ilçelerinde eğitime ara verilmişti. Kar yağışının etkisini sürdürmesi ve özellikle yüksek rakımlı ilçelerde ulaşım zorluğu yaşanması, 27 Şubat için de tatil beklentisini gündeme getirdi. Peki, yarın Tunceli'de okullar tatil mi?
Tunceli genelinde etkili olan kar yağışı, özellikle dağlık bölgelerde ulaşımı olumsuz etkilerken, 27 Şubat Cuma günü için kar tatili beklentisi arttı. "Tunceli'de yarın okullar tatil mi?" sorusu öğrenciler ve veliler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Tunceli Valiliği'nin resmi açıklaması yakından takip ediliyor.
27 Şubat Cuma günü için henüz resmi bir kar tatili açıklaması yapılmadı. İl genelindeki hava koşullarının yakından takip edildiği belirtilirken, Valilik'in yapacağı değerlendirme sonucunda net bir karar açıklanması bekleniyor.