Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Merak etmeyin, unutulmadı

Varsın, anlı şanlı magazin sayfalarında, programlarında ismi anılmasın. Varsın, adını verdiği müzik ve kültür festivali bu yıl yapılmıyor olsun... O sevenlerinin kalbinde yaşıyor ya, yeter...
Medyamız ayran gönüllüdür. Çabuk âşık olur, çabuk unutur... Ama biz Barış Akarsu'yu gönülden sevenler, onu unutmadık. Yakından Kumanda'ya geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Barış'la ilgili yüzlerce mesaj ulaştı. İşte onlardan biri... Dilek Çatay şöyle yazmış:
"Size gelen klasik teşekkür mesajlarından olacak ama sorun değil. 29 Haziran sabahından bu yana gazetelere, TV haberlerine, magazin programlarına göz gezdiriyorum. En azından iki satırlık bir yazı, yarım dakikalık bir haber... Çok şey istemişim galiba... Öyle ki, o çok vatana lazım magazin bombalarından, siyaset kargaşasından, ayrılık yoluna doğduğu gün çıkan tertemiz bir kalbi anmaya, o çok merhametli televizyoncu ve gazeteci arkadaşların ruhu yetmemiş. Dünyada, hele de bu ülkede en çok ihtiyaç duyulan BARIŞ'ın, sayfalarca hazırlanan, artık ayrı gazeteler olarak çıkan çok renkli magazin köşelerinde dahi yer alamaması, tüm BARIŞ severlerin yüreğine bir karanlık daha ekledi.
İşte bu noktada sizin yazılarınız devreye giriyor. Yıllardır tereddütle gazete sayfalarında Barış haberleri ararken, imdada hep sizin yazılarınız yetişti.
Ne doğduğu günü, ne yaşam mücadelesini, ne de gidişini, unutmadığınız ve unutanlara inat unutturmadığınız için size minnetarım, Sanırım bunu tüm BARIŞ severler adına söyleyebilirim. Teşekkürler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA