Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ailelerinden habersiz evlenmişler!

Bugün hayatta olmayan işadamı ve MHP'nin önde gelen isimlerinden Gün Sazak'ın kızı Gülgün Sazak'tan sürpriz izdivaç! Uluslararası arenalarda birçok başarı kazanmış binicilerimizden biri olan Gülgün Sazak, geçtiğimiz hafta Paris'te nikah masasına oturmuş!
Sazak'ın kalbini çalan kişi ise, Bebek'in popüler mekanı Lulu's'un DJ'i Cenk Mithrani.
İşin ilginç yanı; çiftin izdivacını, ailelerinin bile benim bu haberimle öğrenecek olması!!! Sazak ile Mithrani, ailelerine bile haber vermeden, geçen hafta Paris'te bir ömür mutluluğa "Evet" demişler...

'ÇITIR KOCA' TRENDİNE UYMUŞ!
Bu arada, ünlü takı tasarımcısı Bilgün Dereli'nin kardeşi olan Gülgün Hanım da, 'çıtır koca' trendine uymuş! Çiçeği burnunda damadı çok tanımıyorum ama 1975 doğumlu olan Gülgün Hanım'dan en az 7-8 yaş küçük gibi duruyor! Yaklaşık bir yıldır flört ettiklerini öğrendiğim çiftin, bu gizli kapaklı nikahlarının nedenini de çok merak ettim doğrusu! Ailelerine bile haber vermediklerine göre; herhalde ya Sazak'ın ya da Mithrani'nin ailesi bu izdivaca karşı çıkıyordu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA