Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Magazinin aşısı da varmış!

İnternette medya haberlerine ve yorumlarına yer veren Medya Manyak'ı takip ediyor musunuz? Sitenin yaratıcısı Nevzat Basım, telefonda dedikodu beklemek yerine sürekli gözlem yapıp ayrıntılı analizlere imza atıyor.

KIZ PAPARAZZİ LAZIM
Mesela geçenlerde magazinci gece muhabirleriyle işe çıkmış Basım'ım yakaladığı ayrıntılar farklı bir tarza sahip olduğunun kanıtı:
"Cinsiyeti 'dişil' olan hiç bir muhabir yok gecede. Şu ana kadar olmamış; olması da hiç beklenmiyor. Çünkü gece 'magazin' avlamak bir 'erkek' işi... Fazla erkek teri kokan bu paparazzilik alanına, kızları da almak; paparazziliğe bir kadın zarafeti katmak açısından elzem görünüyor."
"Bir başka ünlü kategorisi var ki, onları çekmiyorlar, ilgilenmiyorlar bile.
Mesela ben Nişantaşı'ndayken, Sezen Cumhur Önal çek beni diye 'yalvarıyordu' neredeyse muhabire. Kimse çekmiyor; çünkü haber olmuyor.
Magazin muhabirleri tarafından kendilerine sırt dönülenler, belki de bir başka tür depresyon yaşıyor."
"Bir baktık Atiye Sokak'ta bir köşede, erkek arkadaşlarıyla Wilma. (Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Carolin'i...) Magazinciler erkek arkadaşının başına çöreklenirken Wilma içeriye kaçtı.
5 dakika kesintisiz görüntü alındı; sonra her şey bitti; Wilma'nın o kafedeki varlığı normalleşiverdi.
Yani, magazincilere maruz kalmak, aşı vurulmak gibi bir şey. Tek doz maruz kalmaya katlanınca; gerisi ferahlık..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA