Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Galatasaraylılar'ın turnike çilesi

Önceki gün Türk Telekom Arena'ya metroyu kullanarak gidip geldim. Bana daha önceden "Şu turnike eziyetini yaz, sevaba girersin" diyen Galatasaraylı arkadaşlarımı şimdi daha iyi anlıyorum.
Metro ile stat arasındaki turnikelerin işlevi nedir, bilen var mı? Üst aranması için kullanılmıyorlar ki... O turnikeleri geçtikten sonra zaten iki kere üstünüz aranıyor!

DEVASA YIĞILMA
Öyleyse 40-50 bin taraftarı maç bitimi sadece altı turnikeden geçirmenin mantığı nedir? O turnikelerin Galatasaraylılara eziyet çektirmekten ve hayatlarını tehlikeye atmaktan başka bir işlevi yok.
Maç çıkışı orada yaşanan devasa yığılmada herhangi bir şekilde bir panik ortamı doğarsa, Heysel Faciası'nın daha büyüğü yaşanır.
O turnikeler varken hiçbir deplasman takımı da taraftar getirmesin! Birkaç Fenerbahçeli'nin turnikelerde bayrak açtığını aklıma getirmek bile istemem.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA