Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Otisabi'nin fragmanı beklentiyi yükseltti

Sinema TV'nin merakla beklenen dizisi 'Otisabi'nin fragmanı sadece iki günde tıklanma rekoru kırdı... 'Otisabi'nin bu kadar çok hayranının olduğunu bilmiyordum.

FİKİR VERECEK
Tabii bu ilgide fragmanın başarısını da unutmamak lazım, 'Otisabi'nin ruhuna sadık kalınmış! Dizide izleyiciyi nelerin beklediğini çok iyi özetlenmiş. Nejat Amca'nın "Lan kiracı" demesi 10 numaraydı!
Nejat Amca'yı Ali Erkazan'ın oynaması çok doğru bir tercih. Hollywood'da senaryosu sağlam olan ve içeriğine çok güvenilen filmlerin başrollerinde 'no name' (tanınmamış) oyuncular da tercih edilir. Kendi starınızı yaratırsanız, hedefi 12'den vurursunuz.
'Otisabi'de de aynı taktikle sahaya çıkılmış, 'kadınlara fısıldayan adam'ı tanınmamış ama yetenekli bir tiyatro oyuncusu; Uğur Bilgin oynuyor. Karikatürdeki Otisabi ile bu kadar mı özdeşleşir bir oyuncu?
Yılmaz Aslantürk'ün, 'Otisabi'yi evladı gibi gördüğü için diziye fikirleriyle de katkıda bulunması büyük avantaj. Ancak bu fragmanla beklenti çok büyüdü, umarım her şey planlandığı gibi gider.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA