Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bu sefer Murat kurtardı!

Fenerbahçe için Kasımpaşa'yı yenememek demek belki de şampiyonluğun bitmesi demekti. Böyle maçları oynamak her futbolcu için çok zor. Çünkü kaybedilen puanların telafisi yok. Dün Fenerbahçe'de bu gerilimi özellikle ilk yarıda çok hissettik.
Sürekli top kayıpları, rakibe oynama imkanını vermeleri ve hücumda çoğalamamaları Fenerbahçe camiasına
'Acaba yine mi?' dedirtti. Yoksa okyanusu geçip, Kasımpaşa deresinde mi boğulacağız diye düşündüler.
İlk yarıya bakıyoruz; Mehmet Topuz dışında oynamak isteyen, takımını ateşleyebilen başka bir oyuncu yok. Sağda Gökhan, solda Andre Santos hücuma hiç çıkamıyor, Emre de aylardır gösterdiği o iyi performansına ulaşamıyordu.
Devre arası belli ki Daum futbolculara pabucun çok pahalı olduğunu hatırlatmış. Agresif oynamadan, mücadele etmeden kazanamamanın ne anlama geldiğini anlatmış. İkinci yarıda çok daha iyi bir Fenerbahçe izledik. Rakibi boğan, sahasından çıkartmayan Fenerbahçe art arda pozisyonlar bulmaya başladı. Güiza yine aynı Güiza, ne yaptığı ve nereye koştuğu belli değil. Ve dün yine öyle bir gol kaçırdı ki doğrusu hiç yadırgamadık. Dakikalar geçtikçe gol gelmedikçe stres daha da arttı. İşte bu dakikada Daum manasız bir değişikliğe izin verdi.
O ana kadar takımın belki de en iyisi Mehmet Topuz'u alıp, Deivid'i soktu. Fenerbahçe kazanamasaydı bu değişiklik çok konuşulacaktı. Ve işte o dakikada bir korner oldu ve sahneye Murat Şahin çıktı. Dünyadaki bütün kalecileri getirin; o korneri, Murat Şahin'in topa çıkışını ve sol kolunu uzatışını gösterin, inanıyorum ki tüm uzmanlar Murat Şahin'in bu hareketini koskocaman bir soru işareti ile karşılayacaklardır.

LEO FRANCO GİBİ...
Dün Murat Şahin'in hediyesi bir golle maçı Fenerbahçe kazandı, tıpkı Ali Sami Yen'de Leo Franco'nun hediyesi bir hatalı golle kazandıkları gibi.
Sonuçta; bu maç bittiğinde daha Galatasaray- Bursaspor maçı başlamamıştı. Ama Fenerbahçe şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.
Hakem Cüneyt Çakır, Türk hakemliğinin lokomotifi belki de tüm zamanların en iyi Türk hakemi dün de kendine yakışır kararlı, objektif ve sakin bir yönetim sergiledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA