Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Baykal'ın tuhaf sözleri

Baykal'ın "Belge sahte ise" ihtimali üzerine yürüttüğü muhakemeyi anlamak mümkün değil. Bakın ne diyor: "Belge sahte ise, Ergenekon çöker. O durumda, bugüne kadar emniyetinden bakanlıklara kadar Fethullah Gülen örgütlenmesinin ne işlere karıştığı ortaya çıkar. Ergenekon belgelerinin kimler tarafından ne amaçla üretildiği anlaşılır. Genelkurmay Başkanı bu durumda da sonuna kadar gitmeli."
Diyelim ki, o belge sahte çıktı. Ne olacak? Niçin Ergenekon davası çöksün? Özden Örnek'in darbe hazırlığına ilişkin günlükleri, Sarıkız, Ayışığı, Yakamoz, Eldiven planları, Cumhuriyet Çalışma Grubu'nun belgeleri, oradan buradan çıkan silâhlar, silâhların yerlerini belirten krokiler, eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ün beyanları, eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt hakkında Jandarma İstihbarat'ında tutulan gizli bilgiler... bunların hepsi, yok mu varsayılacak?
Yani Türkiye'de hiç kimse darbe filân hazırlamıyordu, Türk Silâhlı Kuvvetleri'ni yıpratmak için Gülen cemaati üyeleri kolları sıvadı, bir sürü belge üretti!!! Buna mı inanacağız?
Yapmayın, etmeyin, kimin işine yarar Türk Silâhlı Kuvvetlerini yıpratmak? Hangimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan bir kurumu zaafa düşürmek ister? Fethullah Hoca ve onun çevresindekiler vatan haini mi ki, böyle bir tertibin içine girsinler? Deniz Baykal, herhalde, yukarıda yazdığımız cümlelerini tekrar okursa, bir faraziye üzerinden insanlara haksızlık yaptığının idrakine herhalde varacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA