Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM AVCI

Sinan Akçıl, Sibel Can’ın albümünde hat-trick yaptı

Sanat hayatının 34'üncü yılında 24'üncü albümünü Kurban Bayramı'nda çıkaracak olan Sibel Can, hayli heyecanlı. Geçtiğimiz günlerde albümle ilgili bilgi almak için kendisiyle konuştum. Aslında pandemi olmasa şarkılarını bana hep arabada dinletir, benden yorum isterdi ama bu sefer kısmet olmadı. Koronavirüs nedeniyle evine stüdyo kurarak albümünü tamamlayan Can, yine işine dört dörtlük sarılarak albümünü tamamladı. Bu dönemde değil albüm, single bile çıkarmayanlara inat Can, tam 10 şarkılık albümü müzikseverlerin beğenisine sunacak. Profesyonellik bu olsa gerek! Ünlü sanatçının albümünde en dikkat çeken isim tabii ki; üç şarkısı ile hat-trick yapan, bestelerin dahi çocuğu Sinan Akçıl. Can'ın 'Hayat' isimli albümüne adını veren şarkısının yanı sıra 'Takiptesin' ve 'En Büyük Aşkım' adlı şarkıları da var bu projede. Can'a hem bu zorlu dönemde albüm çıkardığı için, hem de yıllardır gönül tellerimizi titrettiği için teşekkürler.

HAYAT'IN SÖZLERİ

Sibel Can, Sinan Akçıl'ın 'Hayat' şarkısının sözlerini de ilk kez bizimle paylaştı:
Ben ne rüzgarlar gördüm
Üfledi sanma söndüm
Bir kişiyi çok sevdim
Maalesef burada değil
Ben ne insanlar gördüm
Aşka sırtımı döndüm
Sevmek çok kolay derdin
Maalesef öyle değil
Hayat bizle oyun oynamasana
Hadi git işine zorlamasana
Kanma öyle melek gibi durana
Geriye dönmeyene sen acımasana
Hayat bizle oyun oynamasana
Hadi git işine zorlamasana
Sanma herkes aynı garip dünyada
Kimse yaşayamıyor ki yalnız başına'

Arabesk gırtlağı olan bu popçuya dikkat!
Güven Yüreği'nin ismini ilk kez bir müzik yarışmasında Ebru Gündeş ile yaptığı 'Sen Sevdalı Ben Belalı' isimli şarkıda yaptığı düette duydum. Pop müzik sanatçısı denilse de bence tam arabesk gırtlağı var Güven'de. Yeni teklisi 'Bomboş Kalbine'yi daha dün çıkaran Güven, bence son dönemin en iyi seslerinden. Sözü, müziği ve aranjesi Çağrı Telkıvıran imzalı şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim. Sony Müzik etiketiyle çıkan parça tüm dijital platformlarda yerini alırken, ben de buradan Sony Müzik Türkiye Genel Müdürü olan yılların dostu Özden Bora'ya yeni görevinde başarılar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA