Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tatilde de mutfağa girdim

Kalkan-Kaş tatili yazılarıma devam ediyorum. Bu bölgenin güzellikleri yaz yaz bitecek gibi değil.
Bugün size çılgın bir adamı ve gizli saklı cennetini tanıtacağım. Kızlarla çıktığımız tatilde dedim; "Sizi bomba bir yere götüreceğim, iki gün orada kalacağız." Kalkan'dan vurduk kendimizi, dünyanın en güzel plajlarından Patara'nın yoluna... Sonra başladık arabayla ormanın içinden tepelere çıkmaya. Kızların suratı ekşidi; 'Bu nasıl yol? Yahu biz iyiydik aşağıda!' tipi şikayetler, sabırsızlıklar... Dedim ki; "Bekleyin ve görün!"
Ormandan çıka çıka 26 dönümlük öyle bir yere geliyorsunuz ki, bir daha buradan ayrılmak istemiyorsunuz. Otelin adı Primadonna. Sahibi; doktor olan ama burayı görünce işi gücü bırakıp bu harika köy usulü taş evleri yapmaya karar veren Cengiz Aksoylar.
Her odası farklı döşenmiş, nefis Patara Plajı ve Xantos Ovası manzaralı Primadonna'nın en sevdiğim yanlarından biri; açık mutfağı oldu. Hatta üşenmedim, Cengiz Bey'le mutfağa girdim ve kızlara meşhur domatesli makarnamdan yaptım. Kafasını dinlemek, nefis yemekler yemek, 10 dakikada Patara Plajı'na inmek isteyenler için ideal seçim. Tavsiye ederim.
Makarna sosumda ne mi var? Aaa, o da meslek sırrı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA