Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Cüneyt Çakır'ı beğenmedim

F.Bahçe'nin kalecisi Volkan Demirel kim ne derse desin maçı, belki de şampiyonluğu kurtaran, hatta ve hatta belki de 16 yıllık efsaneyi devam ettiren adam oldu. Bir kaleci bir maça bu kadar etkili olur. Oyunun hemen başında Selçuk'un boş kaleye vurduğu topa insanüstü uzandı. Adeta uçan bir ejderha gibi! Galibiyet golünden sonra kurtardığı top da "Bunu da mı Volkan!" dedirtecek başarıdaydı.
Oyuna G.Saray çok iyi başladı. İlk 20 dakika F.Bahçe darmadağın oldu. Önce Selçuk'un boş kaleye vurup Volkan'ın uzandığı top, hemen sonra da Burak'ın Volkan'ın üzerinden kaçırdığı çok net pozisyonlar gol olsa her şey değişecekti. 20. dakikadan sonra F.Bahçe oyunda dengeyi kurdu ama yine de alıştığımız o rakibi sahasına hapseden, bol pas trafiğini sahaya süren F.Bahçe yoktu.
Ama ikinci yarıda her şey değişti. F.Bahçe tek kale oynamaya başladı. Mehmet Topal geriden takımı çok iyi organize etti, çok top kazandı ve F.Bahçe art arda pozisyonlar bulmaya başladı. Önce sahanın en kötüsü Emenike'nin kafası santimle dışarı çıktı. Ardından Emre'nin frikiği direkten döndü ve bu dakikadan sonra maç çok dramatik bir hal aldı. Son 10 dakikaya girmiştik ki Hamit 25 metreden çok iyi vurdu. Volkan yanlış ayakla yakalanmasına rağmen uzandı kurtardı, dönen topta da G.Saray savunması 0-0'lık skorda hiç olmaması gereken şekilde az adamla yakalandı. Kuyt boş pozisyonda topu aldı, çaprazdan içeri kat ederek çok iyi vurdu ve F.Bahçe'nin tüm umutlarının sönmemesinde en önemli faktörlerden biri oldu. Sonuçta ligin tepesi yine karmakarışık. 1 puan farkla üç takım var. Aman Allah'ım bu nasıl yarış!

FAUL AÇIK NİYE KIRMIZI KART YOK
Hakem Cüneyt Çakır'ı bu karşılaşmada beğenmedim. Bazı faulleri yanlış verdi. Mesela Olcan Adın'ın ceza alanı yan dışında Gökhan Gönül'e yaptığı bir faul var ki niye vermedi anlamadım. Ama en bariz hatası Olcan'ın Emenike'ye yaptığı harekete kırmızı kart göstermeyişiydi. Top atılmış, Emenike bariz gol şansıyla gidiyor, faul açık ama niye kırmızı kart yok da sarı var inanılır gibi değil gerçekten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA