ATV'nin beğeniyle izlenen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ekranlara gelen Milyoner'de başarılı performanslar heyecanla takip edildi. Yarışmaya katılan matematik mezunu yarışmacı, matematik sorusunda iki joker hakkını kullanıp elendi. İşte Milyoner'e damga vuran o anlar!
ATV'nin reyting rekortmeni programlarından Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta da izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
BAŞARILI PERFORMANSLAR İLGİYLE İZLENDİ
Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ekranlara gelen Milyoner'de başarılı performanslar yer aldı.
TELEFON JOKER HAKKINI KULLANDI
Yarışmacının karşısına, "Elinize bilimsel bir hesap makinesi alıp "e x n =" yazarsanız karşınıza çıkan sayı yaklaşık olarak kaç olur?" sorusu çıktı. Yarışmacı Telefonla joker hakkını kullandı.
Telefondaki joker de sorunun cevabını net olarak bilmediğini ifade etti.
Kim Milyoner Olmak İster'de matematik mezunu yarışmacı matematik sorusunda elendi! İşte o soru!