Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Kargalar sevindi!..

GALATASARAY'IN efsane başkanı Faruk Süren, 9 Ocak'ta Kanaltürk'te çok ilginç tespitler ve açıklamalar yapmıştı. Süren, Başkan Ünal Aysal için "Vizyonu G.Saray'ı başarıya taşımaya müsait. İçerideki kargalar rahatsız etmezse iyi şeyler yapar. Yanında Ali Dürüst gibi futbolu çok iyi bilen birisi var" demişti. Süren başarı için de Ünal Aysal'a "Yönetimin içindeki ve etrafındaki kargalarla değil, Ali Dürüst ve Fatih Terim ile birlikte hareket etmeli" önerisini getirmişti.
Liseli bazı G.Saraylılar Faruk Süren'i sevmez. Ama Süren üst üste dört şampiyonluk, UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazanmış başkan olarak kulüp tarihine geçmiştir. Kimse bu gerçeği silemez. Böyle üst düzey bir tecrübe uyarılarını boşuna yapmaz. G.Saray yönetiminde fikir ayrılıkları fazlasıyla var. Süren'in "kargalar" tespiti tam isabet. Yönetimdeki sağ duyulu bazı isimler ve kulübün akil adamları tüzüğü değiştirip daha dar bir kadro kurmanın hazırlığını yapıyorlar. İddia ediyorum; G.Saray'ın Bursa'daki yenilgisine bu kargalar sevinmiş ve elleri kızarıncaya kadar alkışlamışlardır.
Sayın Aysal, yöneticilerine konuşma yasağı koyarken kendisi televizyonlarda boy gösteriyor.
Sayın Aysal televizyonlara ve danışmanlarına ayırdığı zamanın yüzde 10'unu futbolu yönetenlere ayırmıyor. Onlarla bir araya gelmiyor. Yoksa birileri mi engelliyor? Oysa, kazanılan tarihi şampiyonluklar sürecinde bir liseli olan Ali Dürüst, başkan Süren'in sağ koluydu ve bu ikili hep diyalog içindeydi.
Faruk Süren, Fatih Terim için de "Duygusal yapısını bilenler onu yıkmak için uğraşacaklardır. Başarısız olmaya başlayacağı dönemi bekliyorlar. Başarısızlıkta üstüne gidecekler" demişti. Başkan Aysal da, bu duygusallığı "Hocamız biraz alıngan" şeklinde dile getirdi. Terim, 1 Ocak'ta transferlerin bitmesini istemişti. Bir tek Yiğit alındı. Shaqiri transferinin maliyeti yüksek diye gerçekleşmediğine inanmıyorum. Hani Zenit bu futbolcuyu alacaktı? Acaba bu transfer, "Paramız yok" diyerek mi geçiştirildi? Birilerinin sırf Fatih Terim güçlenmesin diye bu transfere engel olduğunu düşünüyorum. Terim'in listesindeki diğer isimler sızdırılarak otoritesinin zarar görmesi, sinirlerinin yıpranması için uğraşılıyor. Kargalar, kendi düzenlerini kurmak için Terim'i kavga ortamına çekmeye çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA