Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Suada kumarhanesi..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan ölüm sessizliği.. Galatasaray Adası, Suada oldu, ses yok. Şimdi sosyetik kumarhane olmuş, belgeler savcıların eline düşmüş. Gene ses yok..
Sabah dışında gazeteler de bu haberi yazmamakta kararlılar.. Ama ben bırakmam.. Adnan Polat'tan ses gelene kadar bırakmam..
Bir spor kulübünün sosyal tesisini, o kulüp üyelerinin giremeyeceği bir sosyete kulübüne çevirmek yetmedi. Adını değiştirmek yetmedi.. Bir de yasa dışı kumarhanecilik.. "Polis nasılsa burayı basamaz" diyerek.. "Galatasaray" adının arkasına sığınarak..
Vay vay vay..
Adnan Polat, Suada'ya gitmez.. Her gece ordan geçerken görürüm.. Arabası Fenerbahçelilerin karargâhı Papermoon'un önündedir. Kankası Adnan Sezgin'le birlikte.. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması yapmasına dahi izin vermeyen zorbaların mekânı, Galatasaray Başkanının baş yeridir. Orada her gece Aziz Yıldırım'a bağlılıklarını bildirirler Adnanlar.. Bana ne?..
Ben Galatasaray Adası'nı soruyorum..
Üzerindeki "Sosyetik Kumarhane" lekesi orada duracak mı Adnan Polat, kardeşim?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA