Dr. Astrolog Şenay Devi
Dr. Astrolog Şenay Devi
16 Şubat Aslan Dolunayı tüm etkisiyle geliyor: Aşk hayatında büyük dönüşümlere hazır olun!
16.02.2022 | Çarşamba

16 Şubat, Aslan Dolunayı'nın etkisi ile tüm yaşamınızda büyük dönüşümler getiriyor. Büyük bir enerji dalgası ile karşı karşıya kalacağımız bu süreçte, tutkular, ilham veren projeler ve yaratıcılık gibi temalar öne çıkıyor. Bu nedenle neler istediğiniz ile ilgili doğru adımları atmak; yaşamınızda büyük bir dönüştürücü gücü beraberinde getirebilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayabilir. İşte dolunayın tüm burçlara etkileri...

KOÇ:

16 Şubat'ta gerçekleşecek olan dolunay, kaybettiğiniz enerjiyi kazanmanızı sağlayacak. Bu dolunay, aşk hayatınıza, tutku projelerinize ve yaratıcı girişimlerinize yeni enerji getirecek ilhamla enerjinizi yükseltecek. Ne istediğinizi sorarken kendinize güvenin ve cesur olun ve kalbinizi cesaretle ortaya koymaktan korkmayın.

BOĞA:

İster akrabalarınız, ister sevgili arkadaş çevreniz olsun, bu açık yürekli dolunay, sizi en çok evinizde hissettiren insanlarla bağlantı kurmanız için ilham verecek. Sevdiklerinize ulaşmak ve kendinizi sevginin sıcak ve besleyici hisleriyle sarmak, bu dolunay olaylarının ortasında istikrarı bulmanıza yardımcı olacaktır.

İKİZLER:

Bu dolunay, sizler için pek çok konuda kesinlikle başarılı getirecektir. Yaratıcı fikirlerinizi daha açık bir şekilde paylaşmanın ve söyleyecekleriniz konusunda kendinize güvenmenin zamanı geldi. Bununla birlikte, fark edebileceğinden daha fazla dikkatin var, bu yüzden sözlerin konusunda dikkatli olun.

YENGEÇ:

Bu dolunay, haritanızın para sektörünü aydınlatıyor. Gökyüzü sizden kendinize yatırım yapmanızı istiyor. Gelecekteki planlarınız için bir tasarruf hesabı açarak, lüks savurganlıklara harcayabileceğiniz aylık bir maaşı bütçeleyerek veya patronunuzdan hak ettiğinizi bildiğiniz zammı isteyerek, biraz daha disiplinli olmanın faydalarına dikkat çekmek önemli bir adım olacaktır. Bu nedenle finansal planlarınızı yeniden yapılandırma döngüsünü iyi değerlendirin.

ASLAN:

Bu ateşli dolunay şimdi burcunda parlıyor. Bu yüzden kendinize odaklanın çalışın ve ışığınızı bulun. Kendinize olan güveninizi ve özgünlüğünüzü tamamen kucakladığınızda, temelde durdurulamazsınız ve dünya, kükreyen varlığınızı bilinir hale getirmenizi bekliyor. İçindeki aslanı kafesinden çıkarın başarılı ve mutlu olun.

BAŞAK:

Bu dolunay iyimserlik ve sürprizlerle dolup taşıyor. Bu yüzden bir dakikalığına tüm işleri bir kenara bırakın ve zihninizin hayal dünyasına girmesine izin verin. İstediğiniz hayat hakkında hayal kurmak, onu gerçeğe dönüştürmenin ilk adımıdır, bu yüzden en rüya gibi düşüncelerinize dalın ve iç dünyanızın büyüsünde kaybolun.

TERAZİ: Yönetici gezegeniniz Venüs, bu Dolunay ile birlikte Mars'ı motive etmekle bağlantı kuruyor, bu yüzden hedeflerinize yeniden enerji vermek için güzel bir zaman. Tutku projelerinize gerçekten hayat vermek için, sizinle aynı fikirde olan bir ekibin sizi desteklemesine yardımcı olur. İşbirliğine açık olun ve yaratıcı topluluğunuzu benimseyin.

AKREP:

Ayın spot ışığı şimdi iş hayatında parlıyor, bu yüzden doğru insanların dikkatini çekmek için iyi bir zaman. Üstlerinizle daha sıcak bir şekilde bağlantı kurmak için bahaneler bulun, yakın zamanda başarılı bir projenin sonuçlarını sergileyin ya da en büyük profesyonel yeteneklerinizi sergileyin.

YAY:

Bu Dolunay ruhunuzu aydınlatıyor Yay burcu ve heyecan verici (ve henüz keşfedilmemiş) bölgelere dalmanız için size ilham veriyor. Kalbinizi yeni yerlere doğru takip edin - bu, bir son dakika hafta sonu gezisi rezervasyonu yapmak ve aşka sevgiye şans vermek anlamına geliyor sizler için. Şans senden yana.

OĞLAK:

Dolunaylar, işleri akışına bırakmamıza yardımcı olmak için harikadır ve sizin için bu salıverme aynı zamanda bir yeniden doğuş hissi ile uyumlu olacaktır. Aşk odaklı Venüs ve hedef odaklı Mars burcunuzda hizalandığında, dolunayın duygusal derinliği daha da yoğun hissedilecek. İlişkilerdeki en derin gerçeğinize ve arzunuza erişmenizi engelleyen her şeyi temizleyin.

KOVA:

Ortaklıklarınızdaki tutkuyu artırmanın zamanı geldi, Kova. İster romantik bir bağ, ister işle ilgili bir ilişki olsun, birine bağlıysanız, bunu şevkle, içtenlikle yapın. İlişkilerinizin gerçek koşulları hakkında sevgiyle dürüst olmak, heyecan ve büyüme için bolca alan bırakacaktır.

BALIK:

Bu dolunay her türlü eğlenceli sürpriz için zemin hazırlıyor, bu yüzden planlarınız program dışı kalırsa ve giderken bir seyahat programı hazırlamanız gerekiyorsa şok olmayın! Her zamanki rutininizi sürdürürken değişime açık olun ve evrenle eşzamanlı olarak çalışmanıza izin verdiğinizde her şeyin mümkün olduğunu unutmayın.

SON DAKİKA SON DAKİKA