Dr. Astrolog Şenay Devi
Dr. Astrolog Şenay Devi
Astrolojiye göre hayat arkadaşımla ne zaman tanışacağım?
21.09.2023 | Perşembe

İlişkiler, hayatın kopmaz bir parçası ve en çok merak edilen konularından biri. Astroloji ise; bu noktada yol haritasını görmenizi sağlayacak bir araç olabilir. "Hayat arkadaşımla ne zaman tanışacağım" diyenler için doğum haritalarındaki bazı işaretler ise; büyük önem taşıyor. İşte nelere bakmanız gerektiğinin ipuçları…

Not:

  1. Eğer erkekseniz Venüs'ün doğum haritanızdaki yerleşimine bakmanız gerekir.
  2. Kadınsanız doğum haritanızda Jüpiter'in konumuna bakmanız gerekir.

Jüpiter ve Venüs'ün evinin doğum haritasındaki yerini dikkatlice okuduktan sonra eş hakkında bilgi vermenize yardımcı olabilir.

Birinci Evde Jüpiter veya Venüs

Gelecekteki eşinizle bir partide, bir aile etkinliğinde, spor salonunda, spada, salonda, evlilik sitesinde veya fiziksel varlığınızın gerekli olduğu bir sosyal toplantıda tanışabilirsiniz. Eşinizle bazı sosyal paylaşım sitelerinde bile tanışabilirsiniz. Fiziksel görünümünüz ve nitelikleriniz, potansiyel hayat arkadaşınıza karar vermenizde büyük rol oynayacaktır.

İkinci Evde Jüpiter veya Venüs

İkinci Ev aileyi temsil ettiğinden, gelecekteki eşinizi aile toplantılarında veya aile üyeleri aracılığıyla bulabilir ve tanışabilirsiniz. Paranın aynı zamanda İkinci Ev tarafından da temsil edildiğini unutmayın, dolayısıyla partnerinizin parasal durumunuza veya zenginliğinize ilgi duyması çok muhtemeldir.

Üçüncü Evde Jüpiter veya Venüs

Partnerinizi seyahat ederken, ofis toplantıları sırasında, ofiste, sosyal ağ sitesinde veya üniversitede veya bazı ofis meslektaşlarınız aracılığıyla bulabilirsiniz.

Dördüncü Evde Jüpiter veya Venüs

Dördüncü Ev anne, ulaşım ve tarımla ilgili olduğundan, eşinizle kendi evinizde veya anneniz aracılığıyla veya anne tarafından akrabanızdan bir üye aracılığıyla tanışmanız muhtemeldir. Ayrıca seyahat ederken veya arazi ticareti yoluyla da tanışabilirsiniz. Hayat arkadaşınızla genç yaşta veya eğitiminizi sürdürürken de tanışabilirsiniz.

Beşinci Evde Jüpiter veya Venüs

Gelecekteki eşinizle politika, eğlence ve sanat, edebiyat veya sanatın veya gücün önemli olduğu halka açık toplantılar aracılığıyla tanışabilirsiniz.

Altıncı Evde Jüpiter veya Venüs

Bu zor bir iş. Altıncı Ev borçların ve hastalıkların evi olduğu için. Eşinizle hastane veya sağlık ve bankacılıkla ilgili konularda tanışabilirsiniz. Eşinizle spor etkinlikleri veya anne tarafından akrabalarınız aracılığıyla da tanışabilirsiniz. Hasta, borç batağında ve rahatsızlıklarla boğuşan biri, eşinizi bulmanızda hayati bir rol oynayacaktır.

Yedinci Evde Jüpiter veya Venüs

Eşinizle ortaklıklar (iş) veya mali sözleşmeler ve yasal yerler veya yasal prosedürler yoluyla tanışacaksınız. Ticari ve hukuki konuları ele alma yeteneğiniz hayati bir rol oynayacaktır.

Sekizinci Evde Jüpiter veya Venüs

Sekiz Ev gizli şeylerin, sırların ve kayınvalidelerin evidir. Eşiniz, kayınvalideniz aracılığıyla aniden ortaya çıkacak. Bu tür insanlar için normalde partner bulma şansı çok zordur. Kayınvalidenizin akrabaları veya gelecekteki eşiniz gibi sıklıkla ihmal edilen veya gizli tutulan şeylere karşı dikkatli olun, gizli varlıklarınızın veya yeteneklerinizin ilgisini çekecektir.

Dokuzuncu Evde Jüpiter veya Venüs

Eşinizle yüksek öğrenim sırasında, dini ibadethanelerde, bir guru veya yaşlı bir kişi aracılığıyla tanışacaksınız. Uzun mesafeli seyahatler de eşinizle tanışma fırsatı olabilir.

Onuncu Evde Jüpiter veya Venüs

Eşinizle babanız veya akrabalarınız, kayınvalideniz, işyerindeki patronunuz veya bir lider aracılığıyla tanışacaksınız. Muhtemelen gelecekteki eşinizle ofiste veya iş yaparken tanışabilirsiniz. Babanız eşinizle tanışmanızda önemli bir rol oynayabilir. Mağazalar veya eğlence yerleri de önemli bir rol oynayabilir.

On birinci Evde Jüpiter veya Venüs

Gelecekteki eşinizle, arkadaşlık eylemleri veya ağ kurma bağlantıları, arkadaşlarınızın düzenlediği partiler veya arkadaşça bağlantılarınız aracılığıyla tanışacaksınız. Bu aynı zamanda zaten bilinen bir kişinin gelecekteki eşiniz olduğunu da gösterir.

On İkinci Evde Jüpiter veya Venüs

Yurt dışı seyahati, baba akrabaları ve dini ve meditasyon mekanları gelecekteki eşinizle tanışmanız için güçlü olası yerler olacaktır. Hayırseverlik etkinlikleri veya doğduğunuz yerden uzaktaki yerler, eşinizle tanışmanızda hayati bir rol oynayacaktır.

Hayatınızdaki insanın sizin için doğru kişi olup olmadığını hayırlı zamanın belirlenmesi için mutlaka sinastri eşleşim haritası analizi yapılmalıdır.

SON DAKİKA SON DAKİKA