İzel Çelebi
İzel Çelebi
Tarzınızda yeni bir esinti: Sezonun aksesuar trendleri
28.02.2022 | Pazartesi
Aksesuarlarla aranız nasıl?
Sezonun aksesuar trendlerinde vintage alarmı veriyoruz!
Stil sahibi olabilmenin biraz daha emek istediği sezonlardayız ve kombini tamamlayacak parçalar ise nokta atışı seçimlerinizle, aksesuarlar olacaktır.

BALACLAVA

Eskiye geri dönüş, balaclava…

Adeta üşümeyi unutturacak olan bu kar maskeleri, tasarımlarıyla hayatımıza yenilikler katıyor. Kabul edelim ki hayatımızdan çıkaramadığımız maskeler var…

Bu maskeleri biraz eğlenceli kalıplara sokmak isteyen tasarımcılar, çok yönlü kullanışlılıkla balaclava trendini tekrar önümüze seriyor.

FULAR

Fular nasıl kullanılır bilirsiniz. Boyun bölgesinde görmeye alışkın olduğumuz fularlar, kuralları deliyor. Saçlarınızda eşarp ya da bandana şeklinde, çantalarınıza hareket katmak isterseniz çanta saplarında ya da pantolon kemeri yerine… Özellikle desenli fularlar istediğiniz parçaya hareket katabilmeniz için emrinize amade!

UZUN ELDİVEN

Demiştik vintage alarmı diye.

Aşırı zarif ve romantik bir görünüme kavuşmak için tül, kadife veyahut saten eldivenleri tercih edebilir. Daha maskülen ya da eklektik bir görünüm için ise deri eldivenler alternatif yaratabilir. Soğuk günlerde kısa kollu giyinmekten korkmaya gerek yok uzun eldivenlerimiz var!

İRİ ÇANTALAR

Mini çantalar zarif olabilir fakat her zaman için kullanışlı bir çanta algısı yaratmamıştır. Aklımızda kalacağına çantamızda kalsın dediğimiz her ne varsa dışarı çıkarken çantamızda ve bu konforu maxi çantalarla yaşayabiliriz.

ZİNCİR DETAYLARI

Gardıroplarımızda kurtarıcı ve zamansız parçalarımız vardır, adeta joker gibi her daim yardımımıza koşar ve yarım kalan kombinlerimize nokta atışı bir tamamlayıcı olur. Zincir saplı çantalar da tam olarak bunu yapıyor ve bunu yaparken de zarifliği vadediyor.

KALIN KEMER

1980'lerin trendi statement kemerler… Her kombine takılan belden hiç ayrılmayan o kemerler, modernize edilmiş haliyle 2022'ye güzel bir giriş yapıyor. Bel vurgusu yapmak için en uygun parçalardan biri.

ÇORAPLAR

Desenli, renkli, püsküllü…

Çoraplar çok mu çok çeşitlendi ne?

Artık derdimiz ayaklarımızı sıcak tutması değil o teferruat. Kombinimizle bir bütün oluşturması, gözümüze star gözükmesi önemli olanlar… O zaman kombinleri çoraplarınızla patlatmaya hazır mısınız?

IŞILTILI KÜPELER

Biraz ışıltı, biraz gösteriş…

Dikkatleri küpelere çekelim! Bu trendi parlayarak yakalayın. Dümdüz bir kombini gösterişli hale getirmenin tadı parlayan küpelerde. Blazer ceketlerinizle de denemeyi unutmayın.

KARMA YÜZÜKLER

Siz susun parmaklarınız konuşsun. Geçtiğimiz senelerin modası tekrar aramızda! Karma yüzükler, on parmağımızda da on bin ışıltı yaratıyor.

İRİ GÖZLÜKLER

Güneş gözlüğü takmak için güneşi mi bekliyorsunuz? Hiç gerek yok. Güneşli, güneşsiz her gün oversize güneş gözlükleriniz yanınızda olsun. Stil sahibi görünümün anahtarlarından biri olan güneş gözlükleri tarzınızı konuştursun. Çerçeveler büyüsün, bakışlarınız büyüsün!

KAR BOTLARI

Kar olsun olmasın uzaya yolculuk botları sokak stilinde. Chloe, Chanel, Kenzo kar botu kategorisinde en başarılı ilham kaynakları olabilir.

Deri taytlar ve triko pantolonlarla bu birleşimi görmelisiniz.

SON DAKİKA SON DAKİKA