İzel Çelebi
İzel Çelebi
2022 İlkbahar sezonunun hitleri
07.03.2022 | Pazartesi

Yoğun geçen defile ayını geride bırakarak sezonun hitlerine yöneliyoruz. Kışlıkları kaldırmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

KALIN BİLEZİKLER

Kollarımızı kaplayan bileziklerle şakır şakır geliyoruz! Daha otantik gözükmek ve iddialı bir vuruş yapmak için rengarenk bileziklerle buradayız ve sıkı durun bir trend alarmı daha! Bilekler, kollara diyoruz ve bu sezon bileziklerinizin ya da bilekliklerinizin konumunu değiştirmek isterseniz bu trend tam da sizlik! Kol bileziklerinizi bir an önce takı dolabınıza ekleyin.

XL HALKALAR

Dikkatler küpelere lütfen! Büyük küpelerden bahsetmiyoruz XL küpelerden bahsediyoruz. Bir dönemin demodesi şimdinin trendi. Sakin bir kombine hareket katmak için mükemmel bir alternatif.

PÜSKÜLLER

Aklınıza gelebilecek her parçada püskül detaylarına yer verebilirsiniz, korkusuzca. Çantalar, bikerlar, etekler… Sınırları git gide aşıyoruz ve püskül detaylarını aksesuarlarda da kullanıyoruz, püsküllerin hakim olduğu bir sezon yaşayacağız.

DERİ TAKIM

Deri tek bir parça yerine, full look deri kombinlere ne dersiniz? Alışkın olduğumuz siyah, kahve tonlarından turunculara, pembelere… Deri takımlarda renk skalamız oldukça geniş ve asi bir duruşa sahip.

CANLI-KARIŞIK

Canlı renklerle canlanmaya var mısınız? Renkli kombinler yaparken temkinli davranıyorsanız bu konuda endişe etmeye hiç gerek olmadığını söylemeliyim. Cesur, renkli, karışık yani tam anlamıyla bir renk cümbüşünden söz ediyoruz aslında. Korkusuzca renkleri birleştirmek için ne duruyorsunuz? Bu sezon keyfini çıkarın.

TEK DESEN

Ben çaba göstermek istemiyorum, riske de girmek istemiyorum ama şık bir görünüme sahip olmak istiyorum diyenlerdenseniz bu trend tam da sizin kurtarıcınız olarak ringe giriyor. Tek bir desenin hakim olduğu kombinler yaparak bu takım oyununun kazananı siz olabilirsiniz.

BEYAZ

Masumiyetin kraliçesi beyaz… Duru ve minimal kombinlerin vazgeçilmezi beyaz, kombinlere dantel ve fırfır detaylarıyla hareket katarak geliyor. Elbiselerin narin dantelleri ve uçuşan fırfır detayları bu sezon sizi hem hafifletiyor hem de özel davetlerde bakışların odağı olmanızı sağlıyor.

DEKOLTE

Daha şeffaf ve daha cazibeli parçalar saklanmak istemeyenlerin hit parçası olarak geliyor. Transparan detaylarla dekolteler, yeni nesil bir akıma sürüklüyor adeta. İddialı kombinleri sevenlerin ve looklarının, seksapalitesini yükseltmek isteyenleri şöyle alalım.

BOHEM ESİNTİSİ

Batik ve püskül detaylarının daha da yoğunlaştığı, salaş ve rahat olmanın tadını çıkarabileceğiniz bohem rüzgarları esmeye başladı. Eklektik tarzı sevenlerin de sevineceği bu trend, konforlu ama stil sahibi görünümün baş tacı.

MAKSİ ETEK

Bir dönemin hit parçaları arasında olan maksi etekler, bize zaman yolculuğu yaptırırcasına trendlerde sıraya giriyor. Mini eteklerden vazgeçilmiş değil, etek opsiyonumuz çeşitleniyor ve günlerimizin gecesi de gündüzü de güzel etek kombinleriyle devam ediyor.

PARILTI

Parti mi var? Kombinimiz hazır! Baştan aşağıya ışıl ışıl parlıyoruz. Çok uğraşmamıza gerek yok parlayan tek bir parça kombin yeterince iddialı olacaktır.90'ların trendini revize ederek hayatımıza, gardıroplarımıza tekrar davet ediyoruz.

Peki sizin hit parçalarınız bu bahar sezonunda hangileri? İlkbahar bizi çiçek kokularıyla karşılarken siz de hit parçalarla karşılamaya ne dersiniz? Mutlu kalın, modayla kalın…

İzel Çelebi Ilgın

SON DAKİKA SON DAKİKA