Hindistan cevizini açmak, bu lezzetli tropikal meyveyi tüketmek isteyen birçok kişi için eğlenceli bir deneyim olabiliyor. Hem içindeki suyu içmek hem de lezzetli etli kısmını yemek için meyveyi açmanın birkaç farklı yöntemi ve püf noktası mevcut. Hindistan cevizi nasıl kırılır, en kolay Hindistan cevizi nasıl kesilir doğranır ve ayıklanır konuları, birçok kişiyi endişelendirse de püf noktalarıyla kolayca bu sorunuzu çözmek mümkün.
Hindistan cevizini kırmanın en kolay yöntemlerinden biri, bir bıçak ve çekiç yardımıyla kırmaktır. Hindistan cevizinin üstünde bulunan noktalardan en yumuşak kısım bulunur ve bıçakla delinir. Suyu bir kaba dökülür. Sonrasında çekiçle orta kısmına vurmaya başlanır. Devamlı vurma sonucu, Hindistan cevizinde çatlak oluşur. Bu çatlak, bıçak yardımıyla ikiye bölünür. İkiye bölünen Hindistan cevizinin içinden meyveleri bıçak yardımıyla alınabilir.
Hindistan cevizini kırmanın diğer yöntemlerinden biri, piyasada bulabileceğiniz özel Hindistan cevizi açacakları yardımıyla kırmaktır. Bu aletler, meyveyi hızlı ve temiz bir şekilde açmanıza yardımcı olabilir.