6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
CHP'li Berhan Şimşek'in

CHP'li Berhan Şimşek'in "cuma namazı" gafı alay konusu oldu | Video

27.01.2021 | 15:22

Katıldığı bir TV programında asılsız iddialarla iktidarı ve Diyanet'i hedef alan CHP'li eski vekil Berhan Şimşek, kendisinin de cuma namazlarına gittiğini belirterek ''Reklam olsun diye söylemiyorum, Cumalara gitmeye çalışıyorum. Sırf hutbeyi dinlememek için farzı kılıp çıkıyorum'' dedi. CHP'li Berhan Şimşek'in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu. Çünkü Berhan Şimşek'in söylediklerinin aksine cuma namazında hutbe, farzdan önce okunuyor. Ayrıca hutbeyi dinlemek de farz. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek’in Cuma hutbelerinin AK Parti Genel Merkezi’nde hazırlandığına dair iddiasının asılsız olduğu belirtilerek, kendisi hakkında yasal yollara başvurulacağı kaydedildi.

Katıldığı bir TV programında asılsız iddialarla iktidarı ve Diyanet'i hedef alan CHP'li eski vekil Berhan Şimşek, kendisinin de cuma namazlarına gittiğini belirterek ''Reklam olsun diye söylemiyorum, Cumalara gitmeye çalışıyorum. Sırf hutbeyi dinlememek için farzı kılıp çıkıyorum'' dedi. CHP'li Berhan Şimşek'in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu. Çünkü Berhan Şimşek'in söylediklerinin aksine cuma namazında hutbe, farzdan önce okunuyor. Ayrıca hutbeyi dinlemek de farz. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek'in Cuma hutbelerinin AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlandığına dair iddiasının asılsız olduğu belirtilerek, kendisi hakkında yasal yollara başvurulacağı kaydedildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA