SESS-TÜRKBÜKÜ
İşletmeci
Yüksel Yılan: "Bu yıl iki yenilik yaptık. Bunlardan biri; hem vefat eden, hem de yaşayan sanatçılarımıza saygı adına onların fotoğraflaryla hazırladığımız bir duvar. Diğeri ise iskelemizi Arnavutköy Balıkçısı'na vermemiz."
KUUM HOTEL-TÜRKBÜKÜ
İşletmeci
Ersin Süzer: "Servis kalitemize ve yemek çeşitliliğimize çok önem verdik. Şeker Bayramı'nda beach partilerine başlayacağız. Erkut Sezer ve DJ Hakan Kabil çarşamba ve cuma günleri sahneye çıkacak. Perşembe günleri ise DJ Doğuş Çabakçor konuklarımızı eğlendirecek. Cumartesi günü de Suat Ateşdağlı setin başında olacak.
SEBASTİAN BEACH-YALIKAVAK
İşletmeci
İbrahim Çakmak: "Hande Yener ve Berksan ile İstanbul'da olan ortaklığımızı buraya taşıdık. Beach'e Maldivler'den 300 ton beyaz kum getirttik. Yaz boyunca yurt dışından ünlü DJ'ler ve sürpriz konuklarımızla happy hour partileri yapacağız. Ayrıca akustik konserlerimiz olacak."
MOON BEACH-GÜNDOĞAN
İşletmeci
Erkan Ünal: "Tatilin Kurban Bayramı ile birleşmesiyle bence güzel bir sezon geçireceğiz. Bu sezon için mönü ve dekorasyonda değişiklik yaptık. Belirli günlerde, akşam yemeğinde canlı müzik yapacağız. Öğle partilerimizi ise canlı elektro keman performansı ile destekledik. Mönümüze nargile de ekledik."
SHİP A HOY-TÜRKBÜKÜ
Ship
A Hoy'un işletmecileri Ecevit Yılan ve Mehmet Acar "Mekanı ilk zamanlardaki boyutlarına döndürüp küçülttük. Çünkü müşterimiz çok olsa da mekan çok dağınık görünüyordu. Bu sene hem beach, hem restoran, hem de kulüp olarak hizmet vereceğiz. Beach'e giriş ücreti de almayacağız."
Palma Beach-Yalıkavak
İşletmeci
Nuri Karlık: "Bu sene ailece tatil yapmak isteyen müşterilerimizi rahat ettireceğiz. Ayrıca klasikleşen partilerimiz de devam ediyor. Bu sezon SPA'mızı da yeniledik. Çocuklar için ayrı bir oyun alanı düzenledik. Kadromuza dahil ettiğimiz İtalyan şefimiz ile Sunset Restaurant, öğlen ve akşamları müşterilerimiz için açık olacak."
BELLA SOMBRA-TÜRKBÜKÜ
Bu senenin yeni açılan mekanlarından Bella Sombra Hotel'in işletmecileri Şebnem Ercantürk ve Murat Özalp: "İddialı happy hour partileri ile Türkbükü'nü ayağa kaldıracağız. 80 kişilik restoranın mönüsü ise Le Cordon Bleu deneyimimizi yansıtan lezzetlerden oluşuyor."
JUJU BEACH-GÖLKÖY
Geçen
senenin en çok merak edilen mekanlarından olan Mandarin Hotel'in içinde bulunan Juju Beach'in işletmecisi Tuğsan Kılıçaslan, "Restoranımızı büyüttük; sezon boyunca düğün organizasyonlarına da yer vereceğiz. Restoranda Ege ve Akdeniz mutfağının tatlarının yanı sıra plaja özel hazırlanan lezzetlerde gün boyunca servis edilecek" diyor.
X BEACH-YALIKAVAK
İşletmeci Göktuğ Özdemir: "X Beach; Jüpiter Group ve Go Proje ortaklığı sayesinde Yalıkavak'ta lezzeti ve eğlenceyi bir araya getirdi. İstanbul'daki Etiler Şamdan ve Gazi Bilal Ateş Kardeşler'in markası olan Chef Mezze bu sene X Beach'te hizmet verecek."
HÜNKAR- YALIKAVAK
Mekanın işletmeciliğini yapan Ahmet Nart şöyle konuştu: "Anadolu mutfağını 64 yıldır yaşattığımız mekanımızda sezona hazırız. Mekanımızda çok değişiklik yapmadık, biz klasikliği temsil ediyoruz. Yalıkavak'ta her geçen gün artan potansiyel bizi memnun ediyor."
MUFLA-YALIKAVAK
Didem Özgen ve Ergun Yıldız: "Mekanımız Akdeniz ve Ege'nin müthiş lezzetlerini sunuyor. Mufla'nın mutfağının başında ise İstanbul Culinary Institute eğitmeni olan şefi Devran Karaalp ve ekibi bulunuyor."