“Önemli anlarda gole neden olan kritik hatalar yaptık. Takımın bu sezon hiç böyle oynadığını görmedim. Antrenmanlarda bile böyle oyun yoktu. Bu yenilgiden dolayı çok üzgünüm”
Kadro tercihi ve oyuna müdahaleleri nedeniyle eleştirilen Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, sahalarında yaşadıkları puan kaybının çok üzücü olduğunu söyledi. Hollandalı hoca, "Çok fazla eksiğimiz vardı. Oyun karakterimizdenuzaktık. Takımımın bu sezon hiçböyle oynadığını görmedim. Hatta antrenmanlarda bile böyle oyun yoktu. Çok fazla ikili mücadele kaybettik. Önemli anlarda gole neden olan hatalar yaptık. Böyle olunca maçtakalmak zor oluyor. Attığımız golün ikinci yarıda bize yardımcı olacağını düşünüyorduk ama öyle olmadı" dedi.
BAZEN ROTASYON YAPMAK İYİDİR
Ligin uzun bir maraton olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Daha önce de söyledim, çok maçımız var. Onur Bulut süre aldığındaiyi oynadı, iyi antrenmanlaryaptı, bazenrotasyon yapmakiyidir. Bu yüzden de Onur ve Muçi özelinde değişiklikler var. Çarşambagünü de değişiklikler olabilir(Malmö maçı). Ayağa kalkıp, önümüze bakmalıyız. Umarım bu sezon son kez böyleoynamışızdır" şeklinde konuştu.
SEMİH TÜKENDİ!
Galatasaray derbisinden sonra dün de ilk 11'de sahaya çıkan ve 90 dakika görev yapan Semih Kılıçsoy, yine maçın en kötülerinden biriydi. Hücum girişimlerini bir türlü sonuçlandıramayan ve çok top kaybı yapan Beşiktaş'ın genç oyuncusu, tribünlerin de tepkisini çekti.