Kanarya’nın büyük ölçüde anlaştığı oyuncu için Roma devreye girdi, ücretler arttı! Suudi ekibi Al-Qadsiah 14 milyon Euro önerirken F.Bahçe 6 milyon Euro’ya çıktı. İtalyanlar 4.5 milyon Euro verdi. Artık Faslı futbolcunun kararı bekleniyor
Fenerbahçe'de En-Nesyri transferi için çalışmalar devam ediyor. Santrfor'da bir an önce mutlu sona ulaşmak isteyen sarı-lacivertliler, Faslı oyuncuya taliplerin artması, görüşmeleri de yavaşlattı. Bugün itibarıylaAl-Qadsiah, Fenerbahçe veRoma yarışın içerisinde yer alıyor. Sarı-lacivertli ekip, Roma bu transferde devreye girmeden önce Sevilla ile anlaşmış ve golcü oyuncuya da koşullarını sunmuştu. İki hafta öncekigörüşmede yönetim, 4.5 milyonEuro maaşı deneyimli futbolcuyaönermiş ve En-Nesyri de tüm şartlarıkabul etmişti.
MENAJERİNİN SUUDİ ARABİSTAN PLANI
Ancak 27 yaşındaki futbolcu, Suudi Arabistan kulübünün yıllık maaş teklifini 14 milyon Euro'ya yükseltince kafası karıştı. Roma'nın da devreye girmesi ile birlikte frene bastı. Bu gelişmeler sonrasındaF.Bahçe yönetimi de teklifinezam yapıp yıllık ücreti 6 milyonEuro'ya çıkardı. İtalyan ekibininönerisi geride kalırken oyuncuartık Al-Qadsiah ile F.Bahçearasında bir seçim yapacak.