Kadrosundaki 15 yabancıyı Peres, Krunic, Zajc, Crespo, Kent ve Pedro’yu gönderip 9’a düşürmeyi isteyen Portekizli teknik adam, 3 yeni isme böylelikle yer açacak
Transfer çalışmalarının sürdüğü Fenerbahçe'de geleceklerin yanı sıra gidecekler konusu da gündemde. Bir değişiklik olmazsa Süper Lig'de önümüzdeki sezon A takım listesine yazılacak yabancı sayısı 14'ten 12'ye düşecek. Bunun üzerinden planlarınıhazırlayan teknik direktörJose Mourinho, sportif direktörMario Branco ve yöneticiAcun Ilıcalı ile geçtiğimizgünlerdebir araya gelerekdurumu değerlendirdi. Sarı-lacivertli ekibin kadrosunda şu anda 15 yabancı futbolcu bulunuyor. Kanarya, 6 isim ile yollarını kesin olarak ayırmayı hedefliyor. Luan Peres, Krunic, Zajc, Crespo, Ryan Kent ve Joao Pedro'yu elden çıkarmak isteyen Kanarya, böylelikle yabancı sayısını 9'a indirecek.
YÖNETİM TRANSFERDE ACELE ETMİYOR
Astronomik bir teklif gelmediği sürece Livakovic,Becao, Osayi, Djiku, Oosterwolde,Fred, Tadic, Szymanskive Dzeko'nun takımda tutulmasını isteyen Portekizli hoca, 3 yeni isme yer açmış olacak. Yabancı transferinde öncelikli olarak santrfor, sol kanat ve 6-8 numara alacak olan yönetim ise aceleci davranmıyor. Almanya'da devam eden 2024 Avrupa Şampiyonası'nın sonlanmasını bekleyecek olan sarı-lacivertliler,direkt katkı verecek,nokta atışı oyuncuları turnuvasonrasında renklerinebağlamayı hedefliyor.