YENİ YAPILANMADA GÖREVİ YOK
Tudor'un ekibine katılması Roma Sportif Direktörü Monchi'nin dikkatini çekti. İtalyan spor adamı Tuğberk Tanrıvermiş'i takibe aldı. Tudor gönderilince, Fatih Terim yeni yapılanmada onu ekibine dahil etmedi.
ROMA TARİHİNDE BİR İLK!
Roma tarihinde ilk kez bir yabancı antrenörün altyapıda görev yapacağı açıklandı. Monchi'nin Prandelli, Tudor ve Gomis'ten bilgi aldığı ve genç antrenöre ileride daha önemli görevler vereceği öğrenildi.
GOMİS'İ ÖZEL ÇALIŞTIRIYORDU
Avrupa'nın en genç pro lisansına sahip olan Tuğberk Tanrıvermiş genç yaşta büyük bir sıçrama yaptı. Altyapıdaki başarısının ardından Galatasaray A Takımında yardımcı antrenörlük görevi üstlendi. Kısa zamanda da takımın sevilen isimlerinden biri haline geldi. Her idman sonrası Gomis'i özel olarak çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, Fransız yıldızın performansını artırdı.
SOSYAL MEDYADAN SESSİZ SEDASIZ VEDA
29 yaşındaki genç antrenör önceki gün sosyal medya hesabından sessiz sedasız bir veda mesajı yayınladı. Galatasaray taraftarına veda etti. Roma'da gelecek hafta göreve başlayacak olan Tuğberk Tanrıvermiş İngilizce, Almanca ve İtalyanca biliyor. (Takvim)