Son dakika... Süper Lig'in 24. haftası müthiş bir derbiye sahne olacak. Lider Fenerbahçe, 3 puan gerisindeki takipçisi Galatasaray'ı Kadıköy'de konuk edecek. 6 Şubat Cumartesi günü oynanacak zorlu maç şampiyonluk yolunda da son derece önemli. İki takım da karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Galatasaray cephesinde yeni transfer Gedson Fernandes'in durumu merak ediliyor.

İngiltere'den ambulans uçakla gelen Portekizli oyuncunun son Covid-19 testi negatif çıkmıştı. Ancak oyuncu her ihtimale karşı dün karantinadaydı ve antrenmana katılmadı. Galatasaray'ın resmi sitesinden bugün yapılan antrenmana dair bir açıklama yapıldı.

Galatasaray'dan bugün gerçekleştirilen idmana dair yapılan bilgilendirme şöyle:
"Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra pas drilleri üzerinde duruldu.
Antrenmanın bu bölümünde son lig maçında tam süre alan oyuncular çalışmalarını tamamlarken son bölümde orta, şut ve sonuçlandırma çalışması yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Feghouli, tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı özel çalıştı. Karantina süreci devam eden Gedson Fernandes, antrenmanda yer almadı.
Takımımız, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak."
