Bayern Münih, FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda mücadele ederken Leroy Sane de G.Saray ile sözleşme imzalasa da Alman ekibi ile birlikte turnuvaya götürüldü. Mukavelesi 30 Haziran'da sona erecek olan 29 yaşındaki yıldızı grup maçları ve son 16 turunda kullanmak için kadroda tutan Bayern, 15 Temmuz'a kadar sürecek şampiyonada 30 Haziran sonrası tecrübeli kanadı kullanamayacak. B.Münih Teknik Direktörü Kompany,
"O hâlâ bizim oyuncumuz. Gelmek için istekliydi" derken Sane'nin ise Alman basınına göre böyle bir planı yoktu.
Tatile gitmek isteyen futbolcuya Bavyera ekibi izin vermedi ve sözleşmesi devam ettiği için kafileye dahil etti.
KULÜBEDE BEKLEDİ!
Bayern Münih, turnuvadaki ilk maçında Yeni Zelanda'nın Bölgesel Lig ekibi Auckland City'yi 10-0 mağlup ederken, yedek bekleyen Leroy Sane, süre almadı.
BOEY'İN FİYATI 10 MİLYON EURO
Bayern Münih, takımda revizyona gitmek isterken bonservisli oyuncuların da bir bölümü için fiyatını belirledi. Bild'in haberine göre G.Saray'dan 30 milyon Euro'ya alınan Sacha Boey için 10 milyon Euro'luk bonservis isteniyor. Sarı-kırmızılılar, Boey'i kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünürken futbolcu ile de ilk temas kuruldu. Ancak Fransız sağ bek öncelikle İspanya ve İngiltere ihtimallerini gündemine alırken Galatasaray ise haber bekliyor.