Portekizli hoca adını verdi, Fenerbahçe yönetimi hemen harekete geçti. Mourinho'nun listesinin başında olan Malili ön libero için sarı-lacivertliler 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı
Orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Premier Lig devi Tottenham'da forma giyen Yves Bissouma'yı gündemine aldı. Sarı-lacivertli kulübünteknik direktörü JoseMourinho'nun 28 yaşındakifutbolcuyu çok istediği,bunun üzerine yönetiminİngiliz kulübüyle temasageçmeye hazırlandığı öğrenildi. İngiltere'den alınan bilgilere göre; Tottenham, Malili yıldız için pazarlık masasına 22-23 milyon Euro seviyelerinde oturacak. 2026'ya kadar kontratıbulunan deneyimli oyuncununise Fenerbahçe'ye gelmeyesıcak baktığı belirtildi. Tottenham, Bissouma'yı daha önce 30 milyon Euro'ya yakın bir bedelle kadrosuna dahil etmişti.
AMRABAT İLE YOLLAR AYRILACAK
Fenerbahçe cephesinin görüşmelerde başlangıç olarak 15 milyon Euro'luk bir teklif sunması bekleniyor. Bissouma'ya dört yıllık sözleşme önerilecek. Transferingerçekleşmesi halinde sarı-lacivertliler, mevcut kadrodakiSofyan Amrabat'tankulüp bulmasını isteyecek. Mourinho'nun Amrabat konusunda ısrarcı olmadığı ifade ediliyor. Yönetim, Mourinho'nun taleplerini karşılayarak yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor.
TRANSFERDE RAKİP YİNE COMOLLİ
Fenerbahçe'nin istediği Yves Bissouma'ya Juventus da kancayı takmış durumda. Sarı-lacivertlilerin eski sportif direktörü Damien Comolli, Malili orta saha için devreye girdi. Comolli, daha önce de Fenerbahçe'nin istediği Jonathan David'i transfer etmiş, Jadon Sancho'da da araya girmişti.
UEFA AVRUPA LİGİ'Nİ KAZANDI
2022 yazında Brighton'dan Tottenham'a 29.2 milyon Euro'ya transfer olan Bissouma, geçen sezon İngiliz ekibinde tüm kulvarlarda toplamda 44 maça çıkıp 2 gol kaydetti. 28 yaşındakioyuncu, geçtiğimiz sezon UEFAAvrupa Ligi Finali'nde ManchesterUnited'a karşı 90 dakika sahadakalmış ve kazanılan şampiyonluktaönemli roloynamıştı.