ÜLKER, ikonik ürünü Çizi'nin süper kahramanı
Çizimen ile Victor Osimhen'i reklam filminin ardından sahnede de bir araya getirdi. Ülker CEO'su Özgür Kölükfakı, "Ülker'in en ikonik ürünlerinden Çizi'nin süper kahramanı Çizimen'in Osimhen'le buluşmasını, sahip olduğumuz spor mirasımız için tamamlayıcı olarak görüyoruz" dedi. Yıldız futbolcu, "5 maçımız kaldı. 5. yıldızı takacağız.
Benim rekorlarımdan çok önemli olan Galatasaray'ın başarısı. Reklam çekiminde kendimi Messi gibi hissettim çünkü herkes yerinde bekliyor, ben de geçiş yapabiliyordum" dedi. Nijeryalı forvet ayrıca "Türkiye'de olmaktan dolayı çok büyük keyif aldım. Bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum. Ailece burada olduğumuz için çok mutluyuz.
Kızım 1,5 yaşında olmasına rağmen Galatasaray marşlarını biliyor, söylüyor. Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray'da görev aldığım için çok mutluyum" diye konuştu. Bu sözler, Osimhen'in kalacağı şeklinde yorumlandı.