6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Osman Kavala'nın ilginç PKK açıklamaları! | Video

Osman Kavala'nın ilginç PKK açıklamaları! | Video

23.11.2020 | 22:54

Gezi kalkışmasında yargılanan, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında da, "casusluk" suçundan tutuklanan işadamı Osman Kavala’nın terör örgütü PKK hakkında ilginç açıklamaları...

Gezi kalkışmasında yargılanan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında da, "casusluk" suçundan tutuklanan işadamı Osman Kavala'nın terör örgütü PKK hakkında ilginç açıklamaları...

4 Ağustos 2015: "Şu anda PKK rasyonel siyaset yapma kapasitesine sahip bir örgüt. Bunu da sözcüleri konuşmalarında ifade ediyorlar.."

4 Ağustos 2015: "Bazı durumlarda bir muhalefet hareketinin de, silahlı muhalefet hareketinin de siyaseti belirlemede önemli rolü oluyor"

2 Nisan 2013: "Bundan sonra acaba (PKK) militanların silahlarını bırakmak için Türkiye'den ayrılmalarına ihtiyaç var mı?"
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA