Fenerbahçe, Duran’dan sonra bir starı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Mourinho, eski talebesi için devreye girdi. Futbolcu yeşil ışık yakınca yönetim düğmeye bastı. Kanarya, piyasa değeri 50 milyon Euro olan 27 yaşındaki sol kanadı Manchester United’dan satın alma opsiyonu ile kiralamayı hedefliyor
Şampiyonluk hasretine son vermek için geçen sezondan daha güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Jhon Duran'dan sonra sırada Marcus Rashford var. Manchester United'ın planlamasındayer almayan yıldızfutbolcu için ilk adım teknikdirektör Jose Mourinho tarafındanatıldı. Portekizli hocanın, İngiliz ekibini çalıştırdığı dönemde A takıma çıkardığı Rashford'la görüşerek Fenerbahçe'ye gelmeye ikna ettiği öğrenildi.
ÖZEK ADA YOLCUSU Mourinho'yu 'baba' figürü olarak gören oyuncunun yeşil ışık yakmasının ardından sarı-lacivertliler, transfer için resmen düğmeye bastı. Futbol direktörü DevinÖzek'in hafta sonu İngiltere'ye giderekhem oyuncu tarafıyla hemde Premier Lig ekibiyle görüşeceğiöğrenildi. Fenerbahçe, güncel piyasa değeri 50 milyon Euro olan 27 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak istiyor. Ana mevkii sol kanat olan Rashford, sağ kanat ve santrfor bölgelerinde de oynayabiliyor.