Teknik heyetin Norveç ekibi karşısında en büyük sürprizi Jean Onana olacak. Performansı tartışma konusu olan Kamerunlu orta saha, şu ana kadar 7 maçta 117 dakika süre buldu.
İDMANLARDA AS TAKIMDA YER ALDI
23 yaşındaki futbolcu, son 11 karşılaşmada ise sadece Lugano maçının son 8 dakikasında oyuna dahil olmuştu. Burak Yılmaz'ın, Bodo/Glimt maçında Salih Uçan'ın yokluğu, Ghezzal'ın fiziksel eksikleri nedeniyle Onana'yı sahaya sürmeye hazırlandığı ve çalışmada da as takımda değerlendirdiği belirtildi. Genç hocanın savunmanın önünde kesici olarak Onana'yı kullanıp Chamberlain ile Amir Hadziahmetovic'i ise merkezde oynatmayı düşündüğü kaydedildi.
DEFANSTA 3 İSİM DEĞİŞİYOR
Beşiktaş'ın Bodo/ Glimt ile oynayacağı karşılaşmada Amartey'in yokluğunda Necip Uysal görev yapacak. Cezalı Valentin Rosier'in yerine Onur Bulut oynarken Arthur Masuaku da sol beke geri dönecek. Galatasaray derbisinde ilk devre sonrası ağrıları nedeniyle sahadan çıkan Gedson Fernandes takımla çalışmalara katılsa da tekrar aynı sorunu yaşama ihtimali nedeniyle yedek soyunacak.
TAYFUR BİNGÖL İKİ MAÇTA YOK
Beşıktaş'ın, G.Saray maçında adalesinde ağrı hisseden Tayfur Bingöl'ün durumu açıkandı. 30 yaşındaki futbolcunun uyluk arka adalesinde (Semitendinozus) gerilme ve ödem tespit edildiği duyuruldu. Birçok mevkide forma giyebilen tecrübeli futbolcunun Bodo/Glimt ve Gaziantep FK müsabakalarında oynayamayacağı öğrenildi.