Evlilikleri ile magazin manşetlerini süslemeye devam eden Seda Sayan ve Çağlat Ökten çifti, ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Yaptıkları her paylaşımla dikkatleri üzerlerine çeken çiftten Çağlar Ökten, şimdi de Sevgililer Günü'nde adından söz ettirdi.
Ökten'in, biricik eşi Seda Sayan'a aldığı gül buketi sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeniyle karşılandı.
Ünlü sanatçı, bir kozmetik firması ile anlaşmış ve bu yüzden eşiyle birlikte Dubai'ye yerleşmeye karar vermişti.
VİLLAYI SATIYOR
30'dan fazla değerli mülkü olduğu söylenen gayrimenkul zengini Seda Sayan, bu yüzden oturduğu villayı satıyor.
7 MİLYON DOLAR İSTİYOR
Seda Hanım'ın, geçtiğimiz yıl, eşiyle birlikte taşındığı ve dekorasyonuna servet harcadığı Sarıyer'deki lüks sitede yer alan villası için 7 milyon dolar istiyor.
Ancak Seda Sayan bu haberleri "Öyle bir şey yok. Buradayız. İşimiz, gücümüz burada, nereye gideceğiz" sözleriyle yalanladı.
Günaydın yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında konuyu köşesine taşıdı.
Çok sevdiğim, "Gerçeklerin er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" sözünü daha dün Hacı Sabancı'ya ithafen kullanmıştım! Şimdi de aynı sözü Seda Sayan'a söylüyorum!
21 Aralık'ta, Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile Dubai'ye yerleşmeye karar verdiğini ve oturdukları villasını satışa çıkardığını yazmıştım. Seda Sayan önceki gün haberimi yalanlamış; "Öyle bir şey yok. Buradayız. İşimiz gücümüz burada" demiş.